MelodyFairy Yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı varsa 🤷🏻♀️çok erken biliyorum ama sonraki günler yapamam yatılı misafirlerim gelecek 😏
fizikcianne MelodyFairy ben adete 6 gün kala öğrenmiştim normal kaset testle :) çok çok silikti ama gözüktü. Herkeste aynı olmayabilir. Beta değeri yüksekse gözükür ancak
Yasoeso MelodyFairy kız yapamayacak ne var iki dkkani almaz bı iki gün dhaa dur erken gebelik testi yap net olsun
SevvaallEr Direk kan testi veer canım o kesin sonuç verir gebelik testinde çıkmayabilir, ama genede erken hebelik testleri var eczaneye söylersen verir belki cıkabilir
MelodyFairy SevvaallEr erken gebelik testi deniyim yarın bi duruma göre araya sıkıştırabilirsem adete daha yakın zamanda kan veririm
Kr6543 Benim 5 gün varken çıkmadı ama bazı insanların çıkıyor döllenmeyle alakalı bence bu durum erken döllenme varsa eğer çıkabilir
MelodyFairy Kr6543 aslında adetim düzenli değil ama suan 30 gün olarak ayarlı ve 7 gün görünüyor geçen ay 1 inde olmuştum . Ayın 17 sinde yumurtlama akıntım oldu öncesini ve sonralarını değerlendirdim merak ediyorum 🥰 Yine umutsuzluk olsa da korunmasız ilişki olunca ☺️
Kr6543 MelodyFairy biz de bu ay adet bitiminin 2 gün sonrasından başlayarak üçer gün arayla ilişkide bulunduk yumurtlama falan takip etmedim bakalım ne olacak
Bal5 Yavru-kus peki takip yaptığınızda testin hangi durumunda degerlendirdiniz ikiside aynı eş koyulukta olunca mi