Nili4321 minik_kurabiyeee Allah Allah ya doktorumu arayıp tekrar sorsam mı bir üstüne basa basa 2. Saat dediler kafam karıştı şimdi
Nili4321 Gulsahkizilkan Allah Allah ya doktorumu arayıp tekrar sorsam mı bir üstüne basa basa 2. Saat dediler kafam karıştı şimdi gerçekten
Nili4321 Babydurubaby Allah Allah ya doktorumu arayıp tekrar sorsam mı bir üstüne basa basa 2. Saat dediler kafam karıştı şimdi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Babydurubaby Nili4321 ilk kez sizden duydum hani bazıları hem 1.hem 2.saat ölçümü istiyır düşmezse ama bende diyabet hemşiresine sorduğumda 1.saat bizim için önemli demişti bence sorun doktorunuza
Nili4321 Babydurubaby şimdi arıyım doğrudur bende 2. Saat ölçüp oh düşük diyorum offf moralim bozuldu arıyorum hemen 🤦🏻♀️
Nili4321 Babydurubaby aradım sordum gebelikte sindirim yavaş olduğu için biz 2. Saati baz alıyoruz dediler bence bu işte bir yanlışlık var 🤦🏻♀️
Gulsahkizilkan Babydurubaby Kendimi tutuyorum evet bazen çok canım istiyor ama tutuyorum yanii. Zaten şu 2 haftadır 140 üstüne çıkmadı çok şüküür. Sağlık ocağına gittim karşılaştırdım yeni cihazı onlarda 96 bende 97 çıktı aynı yani cihazım doğru
Gulsahkizilkan Nili4321 bazıları hem 1 hem 2yi istiyor. Ama banada doktor 1 saat demişti yanii bilemedim şimdi
Nili4321 Babydurubaby yüklemede ilk saat 183 çıkmış doktorum çok çok güvenilir başarılı bir doktor bende çok şaşırdım şu an