Deletedmom_112 Kubra_haciomer benimde 159 ve 146 çıkmış baştan beride diyet yapıyorum yapmasam ne çıkacaktı acaba
Kubra_haciomer Deletedmom_112 inşallah hepimizin doğumdan sonra geçer senin de çok yüksek değil inşallah diyetle devam edersin sen de
Melike_4949 minik_kurabiyeee yani sabah baktılar canım 1 cm açıklık varmış kan sulandırıcı yaptılar şimdi
Melike_4949 minik_kurabiyeee işte hareketsiz oluyormuşuz ondan ki gerçekten hareket edecek halim yok hem açlık hem ağrılar 😅
Deletedmom_112 Eda2509 ben hem 1. hem 2.saat ölçüyorum benim 1.saat çok düşük 2.saat yükseliyor tuhaf
minik_kurabiyeee Melike_4949 ilk defa duydum canım insülini vuruyolar mı yoksa yapmıyolar mı çok zor yaa
Eda2509 Melike_4949 Kubbbb anladm sağolun bugün kahvaltıda haşlanmış yumurta avokado domates peynir bir dilimde tam buğday ekmeği yedim birinci saat 162 çıktı sinirim bozuluyor
Kubbbb Eda2509 ben de iki dilim çavdar ekmeği yumurta zeytin peynir salatalık biber yedim baktım kötü oluyorum çatalın ucuyla bal yedim yine kendime gelemedim madalina yedim 152 çıktı tokluk sizinki de cok yüksek değil benimkde
Kubbbb Eda2509 diyette misiniz su an ünsülin kullanıyor musunuz ben su an diyet yapıyorum dr ne dicek bakalım