Premsesko Babydurubaby Melike_4949 75 gram şeker yükleme testi yapıldı. Normalde evde diyetle hep 90 100 geliyor tokluğum
Premsesko Melike_4949 Ben napıcam hiç bilmiyorum şimdi görüşeceğim doktorla ama şok oldum evde tokluk 90 100 geliyor şaka gibi
minik_kurabiyeee Melike_4949 geçen günkü benim halime donmuş senin işte 😅😅😅 günaydınnnnn aşırı uykuya düştüm yaa sabahları hiç yataktan kalkasim gelmiyor ne yapcaz bu işi
Melike_4949 minik_kurabiyeee bende bugün 10 a kadar uyumuşum 😅 eşim merak etmiş normalde 8.30 da falan uyanıyordum öksürük var birde gece tuttu uyuyamadım
Melike_4949 Premsesko işte diyet yaptığın için öyle çıkıyor,vücudun yeteri kadar insülin salgılamiyor maalesef bir hafta diyetle bakar olmazsa insülin başlatır
Deletedmom_112 Premsesko evde dikkat ettiğin için düşük çıkıyor demekki canım ama oda güzel bişey diyet yapınca baya düşük çıkıyor
Premsesko Deletedmom_112 Şimdi endokrine yolladı doktor🫠 korkuyorum diyet yaptığımda bir sorun olmaz değil mi
Deletedmom_112 Premsesko hayır diyetinize uyarsanız hiçbir sorun olmaz korkmayın zaten değerlerinizde düşük çıkıyordu
minik_kurabiyeee Melike_4949 Allah Allah senin hastalıktan baya kötüymüşsün o zaman akşama ne yapiyorsun 😅
Premsesko Melike_4949 Çok üzüldüm ve korkuyorum. Diyetle yükselmediği sürece doktora gitmeme gerek var mi ? Yüksek gelirse 3 gün bak hemen gel dedi kafam almıyor Şuan birşey
Melike_4949 Premsesko seni şuan dahiliyeye yönlendirmedi mi ? Üç günde bir takip olabilir , ama mutlaka bir diyetisyen ve dahiliyeye git
Melike_4949 minik_kurabiyeee şehriyeli tavuk çorbası ve kısır var 😅😅 yaptım üç kaşık falan yedim sonra insülin vurduktan sonra yicem biraz bol yeşillikli yaptım ama
Premsesko Melike_4949 Evet gittim endıkrine çizelge verdi. Diyetine uy dedi eğer açlık 95 i tokluk 140 I geçerse ki biz 120 yi bile geçmesin istiyoruz dedi. Ozaman hemen gel dedi. Şimdilik diyetle devam dedi.
minik_kurabiyeee Melike_4949 iyi yapmışsın canım benimde dinden çorbam var yanına ne edeyim şaştım yaaa delircem artık şehriye şekerini yükseltmiyor mu kız
Melike_4949 minik_kurabiyeee ondan çok içmem canım üç beş kaşık denerim tavuk göğsü kizarticam az yağda tavada kendime fırında tavuk yap güzel oluyor