Guzelligim Kizlar ben mercimek çorbası içtim karnabahar kizartmistim biraz fazla yedim şiştim 3 saattir midemde sanki seker bildiğiniz gibi 90di 2.saatte ay bilmiyorm karnabahar yukseltmemis olabilir mi Siz hiç yiyip denediniz mi karnabahari
Guzelligim minik_kurabiyeee 1servis tabagi yemisimdir onun siskinligi demekki.glisemik indeksi de 0 mis galiba
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay kız benim canımın istediklerini anlatsam roman olur az bir şey yap yarın ya bol ayranla ye istersen ama sonrasında yürüyüş yap ben kaç gündür yuruyemiyorum soğuklar başladı bizim burda hafta sonu çarşıya çıktık o zaman yürüdüm bi
Melike_4949 minik_kurabiyeee benimde bebek çok baskı yapıyor karnım dusucek gibi oluyor hiç yürüyemiyorum 😅😅 benimde öyle valla
2lokummannesiii minik_kurabiyeee evet canım bugün şeker olayını kafaya taktım dedim ya sağlık ocağındaki ebeyle konuştum sağolsun o da yönlendirdi baya limonda da çok şeker var dedi ben bunu duymuştum ama takmamıştım saf gibi😂şimdi kestane yiyeceğim o şeker dostuymuş şükür soda içicem bir de kalsiyum tüketemem bu akşam.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii gerçektende kestane düşürüyor mu yaa sen bir kere daha denemiştin sanırım
Patito__ 2lokummannesiii minik_kurabiyeee Kestanede hem karbonhidrat hemde seker vardir Seker hastalarinin cok yemesi tavsiye edilmez
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa seninki çok zor valla bakalım ben o haftalarda nasıl olacağım sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten 😅
2lokummannesiii minik_kurabiyeee düşürmez ama yükseltmiyormuşta. Bunda da karbonhidrat varmış ama ani yükselmelere sebep olmazmış. Onu yeme bunu yeme bıktım ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee bir an önce sabah olsun kısır yapıcam 😅😅 aynen zor bebek firlicak sanki kasıklarımdan