Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım bugün mantar yapicam 😅😅 akşama öğlende kabak spagetti zaten canım makarna istiyordu o niyetle yerim
minik_kurabiyeee Melike_4949 hadi menüyü de buldun aynen valla bende o niyetle yiyecem afiyet olsunnn
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım dün eşime pirinç pilavıda yapmıştım onunla yer daha ne olsun 😅😅 zaten gözümü açamıyorum papatya tarlası içmiş gibiyim yemin ederim 😴😴 sağol canım sanada afiyet olsun inşallah
Melike_4949 minik_kurabiyeee öksürük var canım sesim değişti tabi ama genel olarak çabuk toparladım sanki antibiyotik etkisi kulaklarım da biraz ağrı var yürüyecek halim yok bu arada dizlerimde derman yok 🤒
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa valla çok dikkat et kendine iyi bari çabucak topla sanada yazık çünkü
Gulsahkizilkan Kızlar selaamm. Napıyosunuz bakalıımm? Telefonu elime alamıyorum deseemm 🙄 Bugün 8.günümüüz artık acıktığında falan kendi uyanıyor daha uzun uyanık kalıyorr. Yarın doktora gidicez sarılık ne durumda bakalımm inşallah geçmiştiir 🥺
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan aaa selamm kız valla seni bekliyorum hep bendee yaa😏 maşallah 🧿 gazı falan çok oluyor mu yani ağlama krizi falan inşallah hiç bir şey çıkmaz içini ferah tut senn🌺 sen nasıl oldun birde toparladın mı kendini şeker ne alemde ölçüyor musun doğumdan sonrada diyet yapıyor musun
Melike_4949 Gulsahkizilkan hellöööö tam aklimdan geçiyordun canım,dedim sarılık vs nasıl oldu diye geçmiştir inşallah bol bol emzir sen eğer artık kendi uyaniyorsa sarılık azalmıştır demekki, nasıl geçiyor bebekli hayat? 😍😍 şeker ne alemde ?
Melike_4949 minik_kurabiyeee sağol canım 💞 inşallah artık daha dikkat etmem gerekiyor doğuma az kaldı
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Çok şükür idare ediyoruz ağlama krizi tutuyor tabii tutmaz mı içim gidiyor 🥲 Yok ben daha hiç ölçmedim zaten hala dengeli besleniyorumm çok bişey yiyemiyorum kii yeni yeni toparlanmaya başladım
Gulsahkizilkan Melike_4949 Yarın kontrolü var işte ama azaldı gibi çünkü uyanık kalıyor artıkk yani bebekli hayat şöyle bişey olucak diye aklım çıkıyor ama onun varlığı çookkkk güzeellll 🥰🥰 Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🙏 Şekeri hiç ölçmüyorum yaa 😅
Melike_4949 @minik_kurabiyeee öğlen açlığım 88 çıktı canım keşke sabahta böyle güzel çıksa da mutlu olsam 🙄😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 yaa çok iyi keşke canım keşke bugün benim 98 çıktı ama gece yatmadan bir şeyler atıştırmıstım hastane de yedigimle duruyodum çünkü ama o zamanda yükseltecek hiç bir şey yemedim sabah kalktığımda çok acıkmıştım süt içip geri uyumustum uyandığımda 98 çıktı
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya bu geçe birşey yiyip içmek çok etkiliyor şekeri canım benimde bugün sabah açlığım 120 çıktı yine 😏 bakalım yarın düşük çıkar inşallah
minik_kurabiyeee Melike_4949 hastanede 5 de yedigimle duruyordum o saate kadar çok acıkmıştım mecbur yedim ve bu ara aşırı acıkıyorum bir anda iştahım açıldı anlamıyorum yani sabah uyandığımda aç uyanıyorum 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee ya ben gece sabah açlıktan midem bulanıyor sanki o hale gelmişim yine sabah şekerim yüksek bugün kahvaltıda yumurta yaptım ama yemedim doğru düzgün zeytinden salatalıktan birde biraz yumurtadan ve bir dilim ekmek yedim 150 çıktı
minik_kurabiyeee Melike_4949 kız sen ekmeği çok yiyon valla bir süre azalt bende bugün çok acıkmış uyandım daha yeni bir tarif gördüm ıspanak aldığım zaman kahvaltıya deneyecem onuu
Melike_4949 minik_kurabiyeee banada tarif et yarın yapayim evet ya bu ekmek işi bozuyor 😅😅ara verim tekrar ilaç içiyordum midem bulanıyor diye yedim canım kabaktan sonra 127 çıktı
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan çok şükür ay kıyamam sizeee evet sende haklısın yaa bu sefer de bebeğe gaz yapar diye yiyemiyorsun ama çok güzel bir şeydir yaaa
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Evet o kokusu sesi ay ne biliyim çok farklı bir duyguymuuşşşş 🥲 Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn 🙏