minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 aşırı yükseltiyor benim şekerimi karbonhidrat oranı çok yüksek olduğu için şekeri de yükseltiyor
Minikfasulyem_26 minik_kurabiyeee ben o kdr yuksek oldgnu blmydm ya yulaf tost denemstm cok asiri yukseltmedi ama genede 154 fln ckti yani
Melike_4949 Minikfasulyem_26 Allah kolaylık veriyor işte canım 💞🤲 gerçekten öyle şekersiz karbonhidratsiz şeyler tüketiyoruz mecburen
Safiye2 Melike_4949 canım şekerin kaç olduğu zaman insüline başladın bende de var şeker sabahları açlık 100 çıkıyor gün içinde 140 pek geçmiyor diyet yapıyorum
minik_kurabiyeee Minikfasulyem_26 ben bir şey alırken içindekiler kısmına bakıyorum artık karbonhidratlar ve şeker oranı düşükse alıyorum böyle deneyebilirsiniz ben de yulaftan sonra böyle yapıyorum artık
Melike_4949 Safiye2 açlık 100 150 arası tokluk 160 260 arası çıkıyordu üç aylık şekerimde yüksekti ve haftamda büyük olduğu için insülin başlattilar hemen
Safiye2 Melike_4949 benimde açlık 90-100 arası tokluk da 120-150 arası değişiyor çok mu yüksek tedirgin oluyorum haftaya sorcam doktora şuanda takip ediyorum inşallah sağlıkla alırsın kucağına 🌼
Safiye2 Melike_4949 benimde açlık 90-100 arası tokluk da 120-150 arası değişiyor çok mu yüksek tedirgin oluyorum haftaya sorcam doktora şuanda takip ediyorum inşallah sağlıkla alırsın kucağına 🌼 3 aylık şekerim 150 cikti
Melike_4949 Safiye2 üç aylık şeker 6.1 çıktı benim canım tokluk mu 150 çıktı açlığın iyi tokluk diyet yapsan da 150 çıkıyor mu ? Amin inşallah canım
Safiye2 Melike_4949 3 aylık şeker 5.1 çıkmış şimdi baktım diyet yapınca 140 130 o aralarda gelip gidiyor bazen daha çok düşüyor 120 oluyor tokluk şekeri
Melike_4949 Safiye2 güzel bence canım dikkat ettikçe sorun yok demekki ben insülin kullanıyorum birde dikkat ediyorum yine açlık Sabah 100 ün altına düşmedi şuana kadar
Minikfasulyem_26 minik_kurabiyeee mandalina bile yukseltiyo bazen ya sütle vs tuketyrm ama sinr olyrm bazen
Safiye2 Melike_4949 çok sağol canım benim zaten oskopar kullaniyorum bide insülin kullanırsam nasıl dayanırım gerçekten yoruldum 🥺 tek isteğim minik mucizemin sağlıkla gelmesi
Melike_4949 Safiye2 Allah yardımcın olsun inşallah canım bende bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum inşallah 🥲🤲 çok yorucu şeker Allah şeker hastalığı olanlara sabır versin inşallah
Safiye2 Melike_4949 gerçekten öyle 15 günden beri ağzıma tatlı sürmüyorum canım istiyor engel oluyorum kendime herşey onlar için yeterki iyi olsunlar ama gerçekten şeker hastalığı çok zormuş 😔
Melike_4949 Safiye2 öyle canım tarçınlı süt bitter çikolata ve tarçınlı yeşil elma tatlı isteğini bastırıyor