Hilal_blc Kızlar bu haftalarda uyu tadını çıkar uyuyamazsin cocuk dogunca diyorsunuz da uyku tutmuyor önceden dana gibi uyuyordm agirlastikca agrim sizim cok şükür yok sanki hap içmişim uyuyamiyom neden oluyo bu ictigimiz ilaclardan mi acaba 🤣🤣
tugbadurmaz34 Hilal_blc bir yerde okumuştum Allah bünyemizi o dönemlerde Anneliğe alıştırmak için hazırlarmış uyanık kalmak uyuyamamak yakın zamanda doğacak bebek için bir alıştırma gibi düşün 🥰♥️
Ela_nur19 Hilal_blc aynen öyle yaa uyuyabilsek uyicaz zaten ama nerdee kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyan ben şimdi yatamıyorum sık sık uyabip tuvalete gitmesi ayrı bişey
Melisaelizan Şuan tek değilsin asla uyuyamıyorum 39. Haftaya girdim hele son bir ay hiç uyunmuyor sabah hava aydınlanınca 9 a kadar anca uyuyabiliyorum🥲
tugbadurmaz34 Melisaelizan darısı bana inşallah o zamanları sağlıkla görmek bugün kandil bana da dua eder misiniz haftaya ilk kontrolüm var 2 kayıp 3. Gebelik 🥺♥️
Melisaelizan tugbadurmaz34 aynen bnde öyle duymuştum bir an önce gelsede en azından onunla ilgilenirim böyle tek ayakta uykusuz kalmak sarmıyor ♥️😂
tugbadurmaz34 Melisaelizan bazen insanlar çok isyan ediyor bu konuda ama oysa bunu bile hayal eden milyonlarca anne olamayan kadın var her halimize bin şükür 🤲🏻♥️
Melisaelizan tugbadurmaz34 tabiikide ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım sende bana et kolay geçsin diye hem yaşım daha küçük korkuyorum hemde stres var ilk olduğu için♥️
Hilal_blc tugbadurmaz34 ay kuzum rabbim bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine insallah sanada evlat nasip eder 🥰🥰
Melisaelizan tugbadurmaz34 tabbikide hepsi sağlıkla gelsinde yeterki uykusuz kalalım ilk gebeliğim 22 yaşındayım çok fazla heycan var bi an önce gelse diye bekliyorum ♥️
tugbadurmaz34 Hilal_blc Allah razı olsun teşekkür ederim siz de göz açıp kapayıncaya kadar kolay bir doğum yaparsınız inşallah ağrısız sızısız ♥️
Hilal_blc sevaldqn1 asko üste bisey yazmislar bence ondan kaynaklı yoksa bu uykusuzluk normal degil sjdjdkdk
Arassimo Evet bana ne oldu anlamadim 10 bucuk 11 de bayilip kalirdim ne guzel ve sabah zar zor kalkardim ozellkle son bir kac gundur 3 ten asagi uyuyamiyorum ve sabah 7 de gozlerimi aciyorum yaa😳