AlparslanYusuf Normalde fıtığım vardı ama geçen seneye kadar doktor iyiye gittigini söylemişti şu an 15 haftalık hamileyim sağ bacağım ve belim felaket ağrıyor önerisi olan var mı şimdiden dayanamıyorum bu ağrılara
Canann1601 AlparslanYusuf öncelikle geçmiş olsun canım. Seni üzmek istemem ama benim de hamilelik öncesinde fıtik başlangıcı var demişti doktorm hamilelikte 9.haftadan başladı 27.haftaya girecem iki gün sonra hala da belim ağrıyor ve kalçama vuruyor.. malesef doğuma kdar devam edecek gibi. Ama plates topu çok işe yarıyor doktorum önerdi. Duvar ile belim arasına alıyorum esniyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim
AleynaResul AlparslanYusuf acaba belirtileriniz nedir benim de çünkü sadece sağ bacağımda ağrım oluyo basamıyorum ayağımı belime sırtıma kadar vuruyor öncesi azdı hamileyken çok azıttı ağrılarım fıtık ihtimali var mı
Serendipity16 Canann1601 merhaba bende de bel fıtığı var daha 6. Haftadayım ama aşırı belim ağrıyor doktor krem falan veremem dedi size ilerleyen zamanlarda bir şey verdiler mi
AlparslanYusuf AleynaResul evet seni korkutmak istemem canım ama fıtık olduğunun belirtileri bunlar benim de öyle başlamisti
AleynaResul AlparslanYusuf bu normal doğuma engel olurmu acaba ya da doğum sırasında bişey olurmuki çok kararsızım bu konuda 🥲
AlparslanYusuf AleynaResul İşte aynı ndurum bende de var çünkü fıtığımın olduğunu ilk doğumumu normal yaptıktan 1 sene sonra öğrendim şimdi bende bu şekilde nasıl doğum yapicam diye düşünüyorum
Canann1601 Serendipity16 merhabalar. Yok maalesef bana da krem veremem dedi yapabileceğin tek şey magnezyum kullanmak ve plates topu ile egzersizler yapmak dedi. 7. Ayima girdim hala daha belim ağrıyor
Serendipity16 Canann1601 bana da egzersiz dedi bi de ilerleyen aylarda bir fitil var ağrı kesici onu verebilirim dedi valla daha şimdiden böyle kötüysem ilerleyen ayları düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun 🥺
Canann1601 Serendipity16 bana fitil demedi hiç doktorim. Umarım ilerleyen zamanda geçer ve kullanmanıza gerek kalmaz. Ama ben bugün bile ağrıdan öldüm resmen. Benim bir de kuyruk sokumu ağrıyor kemik batar gibi otursam ayrı uzansam ayrı ağrıyor 🥲Amin hepimizin yardımcı olsun inşallah.
Serendipity16 Canann1601 bende de bel kayması var hem fıtık hem o kombo yapıyor hamilelik öncesi bile çok kötüydüm havuza falan gidiyordum ama bu dönemde olmaz dedi doktor oda olmayınca çok rahatlayamıyorum işte 🥹 amin amin bebeği bile nasıl taşıyacağımı düşünüyorum ama sağlıklı doğsunlar da Allah kolaylığını verir inşallah ❤️
Canann1601 Serendipity16 çok düşünüp kendinizi acıya yogunlastirmayin unutmaya çalışın ama mutlaka plates topu ile egzersizler yapın çünkü gerçekten iyi geliyor. Bir de magnezyum kullanıyorsanız aksatmayin çok iyi geliyor. Eşim geceleri tatlı badem yağı ile ovduğunda ertesi günü acımıyor o da iyi geldi banabdeneyin inşallah size de iyi gelir. Çok geçmiş olsun 🌸
Serendipity16 Canann1601 pilates topum yok alıcam inşallah küçük olanlar işe yarıyor mu büyük olanlardan mı almak lazım? Aynen magnezyum kullanıyorum genelde. Bende çok ağrı yapınca biberiye yağı kullanıyorum inşallah bir sıkıntı olmuyordur
Canann1601 Serendipity16 bende 65 cm lik var a101. Gelmişti almistîm 100 TL ye isterseniz bakım yine özellikle iki katlı a101 varsa yakınınızda orda aktüeller çok oluyo.