Nisaiste Hanımlar adet düzensizliğim var bildiğiniz reçetesiz kullanılan bi vitamin ilaç fln var mj ve erkek içinde aynı şekil vitamin fln var mı doktora gitmek istemiyo bende kendim bişeyler yapim diyorum
Patito__ Nisaiste erkek doktora gitmeden olmaz eger uzun sure kalamadiysaniz ikinizinde testten gecmesi gerekir. Adrt duzensizligi icin sogan kuru veya clife tavsiye ederm Erkek icinse 1 ay keciboynuzu kuru bir hafta ara 1 ay havuc kürü bir hafta ara 1 ay keciboynuzu kuru Ve kur tamamlanir Mutlaka tavsiye ederm ayrica havuc kurunde ozellikle sigara yasak
elifsen Erkek için çakşır kökü tozu alın bala karıştırıp her gün yedirin. Adet düzensizliği için ise sebebine göre ilaç kullanmanız şart. Pcos, hormon bozukluğu , kilo, şeker, kist bir sürü sebebei olabilir
Nisaiste elifsen hormon bozukluğu olduğuna eminim pvosum vardı geçti şubat ayında yani doktor öyle dedi arabamız yok hastane uzak ve zamanında neredeyse her hafta gidiyordum o yüzden gitmeyi bıraktım kendim bişeyler yapayım dedim
Nisaiste Patito__ gitmeyi istiyorum ama eşim söylemesede korkuyo o yüzden kendin bişeyler yapayım dedim saüolun tavsiyeniz için 😇 bu arada eşim dakika başı sigara içen birisi bırakması biraz zor ne yapıcam bilmiyorum
elifsen Nisaiste pcos geçebilen bir hastalık değil. Adet düzensizliğinizin sebebi bu olabilir. Testeredişli aslanpençesi alıp sabah akşam çayını için, hormonlara birebir. 2 ay en az devam edin . Benim de pcostan dolayı hormonlarım alt üst idi bu çay düzeltti
Patito__ Nisaiste esinde sorun varsa sigara ictigi surece duzelmesi zor. Ama bazende amelytlik seyler olablior varikosel gbi yani bir sure deneyin ama eger olmassa gitmek zorunda