Nehirce Mertcanbusekarakaya sabah akşam sürekli oluyor artık 🥺 Allah cümlemizin yardımcısı olsun 🤲🏻🤲🏻
Melegimgeliyor Mertcanbusekarakaya en iyi çözüm maden suyu bende de var o dert maden suyu iyi geliyor
Sibeltolga Mertcanbusekarakaya öyle deme güzel anlar bunlar bn sana dedim kızların canı ceker diye kızlar hic canınız cekmesin bu saate mantı yersenz buse gbi miğdeniz agrır sgır gelir oturur miğdenize hıh yarın yersınız 😘
Mertcanbusekarakaya Sibeltolga aynen yemeyin vallahi bin pişman oldum ama hala tabak bana ben tabağa bakıyorum ama midem yanıyo yoksa can hala istiyor 😂😂😂
Caglasmsk Valla ben su içsem midem yaniyo. 36+6 haftalik olduk simdiye kadar mide yanmasi hic yaşamadım su 3-4 gündür ölüyorum resmen. Geceleri ozellikle ve bisey yerken. Cok kötü hic bisey fayda etmiyorr. Gecmis olsunn sanada
Selim_Alparslan Mertcanbusekarakaya bende acıktım fakat eşim yememi istemedi bu saatte ceviz atıştırdım ve minik kek yedim su içtim 🤷🏼♀️ Benim normalde de reflüyü olduğu için alışkınım ama aç kalmayı tercih ettim canım