Aysuturkay Kızlar merhaba, bir aydır safra kesemde taş ve çamur ile cebelleşiyorum, doktorum bugün kolestaz riskim olabileceğini artık daha sık takip etceğini belirtti. Kolestaz yaşayan var mı riskleri nedir nasıl belli olur? 32+6 hamileyim.
Derleryahani Aysuturkay ben de kolestazdan şüpheleniyorum kendimde, yarım bi lab.a gidip test yaptıracağım
bastet Aysuturkay Ben de kendimde kolestazdan şüpheleniyorum, kaşınmaktan her yerim kanıyor ve yara oldu artık, geceleri yatak hep kan oluyor kaşınmaktan.. 36+2yim. Perşembe günü randevum var söylicem bakalım inşallah ciddiye alır da bi bakar
Derleryahani Aysuturkay evt ayak tabanımdan başladı durduk yere. Sonra ayak yanlarına ellere dirseklere yayıldı. Garip:/ 34teyim şimdi
Aysuturkay Derleryahani belirtileriniz kolestaz gibi evet, doktorunuz görsün içiniz rahat etsin eminim bir çaresi vardır 36ya kadar dayanalımda sonra sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Derleryahani Aysuturkay doktorum bi garip. Mesaj atmıştım ayak tabanlarım ellerim çok kaşınıyo kırmızlıklar var kolestaz olabilir mi diye. Gogıl doktorluğundan vazgeçin kolestaz değilsiniz dedi bitirdi. Kan değerlerimi bile istemedi. Hiç anlamadım
Aysuturkay bastet çok geçmiş olsun, kontrol zamanınız yakınmış Allahtan bakalım ne diyecek doktorunuz. Bilgi verirseniz sevinirim 🌸
Derleryahani Aysuturkay yo kanıma da bakmadı. Ben hiç anlamadım neye göre dediğini. Neyse maşallah şükür test sonuçlarımda bi şey yok, sabah yaptırmıştım, şimdi çıktı sonuçlar.
Aysuturkay Derleryahani çok sevindimm 🙏🏻 bende perşembe sabahtan kan ve idrar vereceğim kontrolüm var umarım temiz çıkar