Mmnj Ebrugrgn büyük ihtimalle benmde öyle gibi canım kaç haftalıksın şuan bnde heycanlıyım planlı sezeryan olcam birde ikinci gebeliğim🥰😇
Ebrugrgn Mmnj 35. Haftadayız canım normal doğum planlanıyor bi sıkıntı çıkmazsa ilk gebeliğim benim de 🥰
Slc Nurmert canm ben suuni ağrıyla ilk bebeğinmi on saatte doğurdum ölüom ddim ama bebeğin kafası çıktı anam ben doğurmamism sanki tin tin yürüdüm odaya bir hafifledim ama bunda mecbur sezeryanla bnim dönmezse eğer ki dönecek gibi değil o yüzden çok üzülüyorum inan ki millet dio kestir geç ama öyle olmuo norml doğum çok çok kolay
Slc Sumeyra76 benimde uygulama 49 gün görünüyor hemen hemen Aralık onbeş gibi sanırım ve herşeyini aldım yıkadım ben
Mmnj Ebrugrgn biz 33 haftalıga gircez az kaldı bugün uygulmada bebek hakkında kileri okudum biraz korktum acıkcası bu haftalarda yani son haftalarda kordon bebeğe dolaşabiliyor muş beni bir korku sardı inşallah sağlıkla alırım kucağıma
Slc Sumeyra76 canm bende pijama alcam kndime hastane çıkışı alcam bebgime de sona çanta hazrlarm ne olur ne olmaz yıkayıp hazrlqmk lazm herşeyi artık sende başla insanın keyfi kaçıyor sona bir anı bir anına uymuyor
mho0910 Hukersanne devlet hastanesine gidiyorum ne zaman tarih verecek doktor merakla bekliyorum 33+1 haftalık hamileyim ilk doğumum sezaryen olunca Buda mecbur sezaryen olacak heyecanla bekliyorum
Mmnj mho0910 aynı durumdayız 32+5 im devlette kontrol üm gün felan ne zmn verilir bilmiyorum planlı sezeryan 2. Gebeligim
Drnzgn Svd12345 kaç haftalık hamilesib canım benim de en geç 5 Aralık’ta olacak yadaKasım sonu ikinci sezeryanim mi kacincu haftada verdi gunu
Svd12345 Drnzgn 35+1 haftalık . Bnm ikinci doğumum, ilki normal olduğu için buda normal gözüküyor. Artık ne zmn gelirse. Kırk haftalık 3 Aralık oluyor ,ama Kasım sonu gelir diye düşünüyorum.
Mmnj Busraa-aa 32 haftaya gircez az kaldı planlı sezeryan ım dr gün vermedi daha 2 . Gebeligim gün azaldıkca hareketini az hissedmeye başladım birde bugün bebek hakkındakiker beni korkuttu bu son haftalarda bebegin kordonu dolana biliyormuş bu içimden nasıl gidicek bilmiyorum inşallah kızımı saglıkla alırım kucagıma dua et bu his içimden gtsn
Busraa-aa Mmnj bende geçen gün bi post gördüm bu kordon dolanması yüzden kayıp yaşanıyormuş bende korktum ister istemez aklıma geliyor hep onun için sürekli hareketlerini takip ediyorum sende öyle yap canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrumuzu🤲🌸
Sumeyra76 Slc orası öyle valla canım kendime hastane için pijama felan aldım bir kızımın eşyaları kaldı onun içinde eşimi bekliyorum gittikçede ağırlaşıyoruz zor olucak
Drnzgn Svd12345 anladım bende 3 arakilta sezeryan olacaksiniz sandım benim de ikinci ama benim ilki sezeryan olduğu için sezeryan olacağım yani beni kırk haftayı bekletmeden 38 de flan alacakmış doktor
Mmnj Busraa-aa âmin inşallah cnım saglıkla alırız kaçıncı haftadasınız bende sürekli ediyom maşallah haraket li kızım ben uyrken uyuo ben uyanıyorum uyanıyo hemen kıpırdanıyor
Svd12345 Drnzgn anladım cnm. Allah’ım Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🤲 inşallah kırkı bulmaz. İlk oğlum 41+0 da doğdu.