gamzeminaaa umrumdadegil yeni başladım ilk defa gittim bugün yorumlarda çok olumsuz konuşan da var:( iyi konuşan da
umrumdadegil gamzeminaaa evet bende öyle gördüm bende bir iki defa gittim ama düzenli gitmeyi düşünüyorum gittiğim iki doktorda gerçekten iligilerdi ama😌
umrumdadegil Edaa1334 kalabalık evet daha önce medicalparka gittim ama bana fazla pahalı geldi açıkçası o yüzden burayı düşündüm bende
umrumdadegil Edaa1334 bir kere esra hanıma gittim bir kere de acile gittiğimde seylan hanıma denk geldim ikisi de iyilerdi ikisinden biriyle devam etmeyi düşünüyorum
gamzeminaaa umrumdadegil bende Seylan hanıma gittim arkadaşım doğum yaptı. Cidden kararsızım . Eren hastanesi takipliyim normalde orası 22 bin diyince buraya geçeyim dedim amaaa geneli kötü hikaye🥹
Minik_kusumm Çok yakın zamanda doğum yaptım . Eğer normal doğum yapmak istiyorsanız hafta sonu ve akşamları doktorunuz gelmiyor . 9 ay boyunca muayene oldum doğum başka doktor geldi ve çok kötü bir doğum hikayesi yaşadım
umrumdadegil gamzeminaaa bende medikalpark aynı şekilde o civarlarda olduğu için mecbur kaldım ama geceleri ve haftasonları istediğimiz doktorun gelmemesi kötüymüş gerçekten birine güveniyoruz ve onunla devam etmek isteriz doğum bu ne zaman geleceği de belli olmaz mesai dışı gelirsen ne çıkarsa bahtına oluyor🥲
Minik_kusumm gamzeminaaa Nasip böyleymiş . Dediğim gibi planlı sezeeyansa tercih edin ama doktor gece gelmiyor hafta sonu gelmiyor sa gerçekten tam bir hayal kırıklığı oluyor