Gulbrl Merhaba beylikdüzü Medicana yıldız hocanın gebesi olan var mı ve onda doğum yapmış şuanda takibindeyim yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim🌸
Cgllay Gulbrl doktoru bilmiyorum ama hastane çok kalabalık olduğu için kadın doğum katına değil kardiyoloji ya da başka bir kata alabiliyorlar bebek hemşireleriniz sizinle ilgilenmeyi unutuyor defalarca telefon etseniz de çok geç geliyorlar hizmet sıfır.
snmprlk_ Gulbrl yıldız hoca görümcemin doktoruydu 2017 yılında dogum yaptı :) çok memnundu kendısınden , hatta 2. Cocugunuda bu sene yıldız hocada ıstedı ama kısmet olmadı 😊
iremcansin Merhaba bende beylikdüzü medicana da doğum yapacağım ışık üstüner doktorum önceden medicana doktoruymus şimdi ekinoksda muayenehanesi var ona gidiyorum anlaşmalı olduğu hastahane ama medicana nın doğum doktorları iyidir
Gulbrl iremcansin ışık hocayı duymuştum açıkcası benim ikinci hamileliğim ilk doğumum normaldi ve doktordan çok ebenin iyi olması gerektiğini anladım çok yardımcı olmuştu doktorum artık bırda olmadığı için yıldız hocayla başladım şuan da ilgisi alakası güzel fakat hastane konusunda tereddütlerim var doğum olarak 🤔
Bebegim3444 iremcansin ışık hocanın medicana da doğum ücreti ne kadar acaba. bugun hastaneden fiyat aldım ben ama dışardan hoca gelince degisiyor mu acaba. Işık bey de bir kere muayne olmustim cok memnun kaldım. Ama benm gece hep acil işim oldugu icin gidemedim kendisine.
Betusko Gulbrl ay benimde canım doktorum ışık hoca ❤️ 2 yıl öncesi tanıştım kendisiyle ve iki arkadaşımı tanıştırdım doğum yaptılar ikisi de çok memnun kaldı bana da referans olmuş oldu 🫶🏼
iremcansin SenemAlmasulu Bebegim3444 en son konustuğumuzda gelen son zamlarlar beraber hem normal hemde sezeryan doğum ücreti 30.000 oldu galiba
Bebegim3444 iremcansin bu hafta aldım fiyat listesi hastaneden nornal 27 bin sezeryan 32 bin spinal ekstra 2.500 bin epidural 3.500. Olmus ve Ocak da zam gelicekmis. Smdiden ödeme yapalım dedik sabitleyelim kabul etmediler.