miniksevdamm Ezelaliecem benim isteyerek oldu ama gerçekten büyük bir sorumluluk bizi bekliyormuş anladım. Rabbim yardımcımız olsun 🌸
Gulkar 10+2yiz herşeyden tiksinir oldum kilo verdim mide bulantısı ter kokusu çok kötü geçiyor bir an önce biter inşallah
Symm Benim 3. Gebeliğim 2 oğlum var biri 8 biri 4 yasında çocuklardan yana sıkıntım yok ama grip oldum mide bulantısıyla beraber ölü gibiyim
uykularharamoldu Ezelaliecem inşallah benim oğlumun da uyku problemi düzelir. ben de doğumdan önce öyle bir düşünceye kapılmaması için erken ayırmak istemiştim ama kararsız kaldım şimdi. yanımızda bazen yatıyor. yatmaya devam ederse gece bebek uyandıkça oğlumun da uykusu bölünür diye korkuyorum
uykularharamoldu Asya-01 evet ben de o yönden düşündüm sizin gibi. kardeşi uyandıkça o da uyanacak dedim. çok da ağır bir uykusu yok zaten. bakalım ben de 3-4 ay sonra memeden kesme çalışmalarına başlayacağım.
Vandb 11 haftalık olduk bize mide bulantılarım kusmalarım geçmiyor ilaçlarda artık etkisini yitirmeye başladı 4. 5 yaşında oğlum var ondayken çok rahat geçmişti hamilelik umarım birkaç haftaya toparlarım
karanmom uykularharamoldu ben hamile olduğum günden beri çişim geliyor 😂şuan 35 oldum daha çok arttı sanki tuvalete yatak atacam en son