Aysegulkinyas 10+6 oldum bugun kizlar 6.haftamda goguslerimde bi agri sislik basladi gun gectikcede artiyo simdiden tasiyamiyorum normaldede buyuktu ondan mi anlamadim damarlarim gozukuyo cok fena kasiniyo gece yatarken saga sola donemiyorum doktorumda normal diyo buz koyabilirsin dedi arada onu yapiyorum ama simdiden boyle dogumdan sonra sut olunca napicam bilmiyorum sutyenlerim 85di su an 90 aldim o bile dar gelmeye basladi 😂😂
2kizannesi- Aysegulkinyas Malesef benimde büyüklükten yana sıkıntım var söylemesi ayıptır eşim daha ne kadar büyüycek oha diyor 😂 11+5 olduk o kadar yok ilk haftalarda ki kadar ilk zamanda göğüs acısıyla uyanıyordum ayy 🤦🏻♀️🤪
elifensarzeynep Aysegulkinyas mrb cnm bbm kızımda göğüslerim çok ağrıdır...kız bebeklerde göğüsler daha çok ağrıyor muş bilgine canm
Aysegulkinyas 2kizannesi- banada oyle diyo esim sut iciyorum oyle diyoki acaba icmesen mi artik falan yapiyo ayni sekil ya ilerleyen donemlerde napicaz daha ilk baslarda boyle 😂
Aysegulkinyas elifensarzeynep aaa icimden gecen hep kizim olmasi insallah ondan boyledir goguslerim 😂😂
Crocus20 Aysegulkinyas hamileliğin başlarında ve son zamanlarında öyle oluyormalesef artan hormonlardan sanırım biraz sabredin geçicektir yakında. Cinsiyetle ilgili değil benim ağrısı koluma kadar vuruyordu ve oğlum olucak