gtoptasss Selam anneler bebek bezini hangi numara ne kadar stokladınız malum her geçen gün fiyatlar artıyor ve sleppy de de indirim var sizler hangi marka kullanıyorsunuz ve ne kadar stok yaptınız ?
1Sultanaktas gtoptasss ben molfix 120li aldım stok yapmadım çünkü bebeğin cildine ne iyi geleceğini kestiremiyorum
ug_fa-3diplomalianne gtoptasss ben kızımda hep sleepy ve baby turco doğadan kullandım şimdi bu fındığa da baby turco aldım 1 2 numarayı, 3 ve 4 numarayı da sleepy alıcam
Slnrcn gtoptasss ben hamileyken prima premium aldım 4 paket. Sonra bebeğim erken doğunca sadece molfix bulabildik prematüre bezi olarak. O da hiç pişik falan yapmadı elimizdeki primaları bitirince belki molfixe geçeriz.
1Almra_tas gtoptasss oğlumda baby turco ve Sleepy karışık kullanmıştım şimdide aynı alıyorum günlük 6 tane gidecek gibi düşünebilirsiniz bezlerin haftalık aylık olanlarını öyle hesaplıyorlar 1 ve2 beden nerdeyse aynı bez aralarında 1 kilo oluyor ona dikkat edin sadece
gtoptasss 1Sultanaktas bende sleppy 1 numara aldım 168 li ama indirimleri görünce almak istiyorum ama bilemiyorum da
Gamze_yildirim gtoptasss işinize karışmak gibi olmasın ama sleppy hem çok çabuk sızdırma yapıyor hemde çok pişik yapıyor bütün bebekler aynı olmaz tabi de genelde kullananların %80 i memnun değil sleppy den (çevremde)
gtoptasss ug_fa-3diplomalianne peki kaç tane aldınız mesela ilk numarasan kaçtane gider 2 den tahmini tabiki
ug_fa-3diplomalianne gtoptasss yani 1 numara çok gitmiyo zaten 2 paket aldım 60lı 2 numarayı da 4 paket şimdilik