Kubrabyd5 Kızlar malum kış geldi dikkatsizlikle grip oldum taylont yada suda eriyen ilaç içebilirmiyim çok kötüyüm doktorum da cevap vermiyor bu gece kötü geçecek 20+5 günlüğüz😭😭😭😭
YigitPoyrazMomm Kubrabyd5 hayir canım onu içemezsin ben nane limon içiyordum ama çok kötüysen acile git doktorla görüş kesinlikle içme onu
Htc6138 Kubrabyd5 nane limon bol meyve ve su ama acile git bi istersen oksijen falan verirler biraz rahatlatsın ilaç kullanma derim doktora danışmadan
Nur5516 Kubrabyd5 hayır taylot içilmiyor acile gidin bence kafanıza göre ilaç içmek tehlikeli olabilir Nane limon ıhlamur iyi gelir
Dilan_55 Kubrabyd5 1 tatlı kaşığı balın içine 6 7 damla limon sıkıp 2 diş sarımsak doğrayın ve hergun düzenli taze yapıp tüketin limonlu tavuk suyuna çorba ıhlamur hepsini bir düzenli yaparsanız biseyiniz kalmaz geçmiş olsun 😊
Ozlem5354 Kubrabyd5 çok geçmiş olsun 😢bende aynı durumdayım 20+3 burnum tıkalı ve nefes darlığı yapıyor. Hava makinesi ile hafiflettim. Birde bal ve ıhlamur içiyorum. Sanırım sinüzitim azdı.
BozkrtArs ikotrtn insanları lütfen yanlış yönlendirmeyin neden yasak olsun? Parol ağrın olduğunda ve ya antibiyotik enfeksiyon olduğu durumlarda gayette kullanılıyor. Asıl enfeksiyonun bebeğe geçmesi sıkıntılı. Sınıfına göre verilebilir ilaçlar var gebelikte
Semaazz Kubrabyd5 ayy ben 40 haftalığım fena grip oldum. Ve bronşitim var burnum boğazım kapanıyor hemen. Ben sadece ballı süt ve yeşil mandalinalar çıktı ya onları sıkarak atlattım çok şükür bide mutlaka terlemeye çalış 🤦🏻♀️ çok geçmiş olsun 💕
ikotrtn BozkrtArs doktor kullanmalısın demiyorsa yasak ateşi 38′i geçmediği sürece parol bile önermiyor doktorlar ki içinda parasetamol bulunan ilaçları nasıl içecek
Yesil-yesil Geçen hafta gripten mahvoldum ayağa kalkacak halim yoktu bildiğin, mandalina suyunu sıkıp hafif ısıtın o şekilde için 2.gün ayağa kalktım, nane şimon ıhlamur zencefil vs hiç birini doktorum önermedi, kesinlikle mandalina suyu
Gulcangg Bende grip oldum doktorum ıhlamur ve kuşburnu icebilirsin dedi iki güne toparlandım daha iyiyim