35aysegul Yaren28 Allah yardımcın olsun inşallah 🙏🏻 rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin iyi düşün ki iyi olsun
Elifkskl Yaren28 kilosu iyiyse korkmana gerek yok canım. Ablamın 2 bebeğide 36 da doğdu. Hiç bir sorun olmadı
Yasemin_bilgili Yaren28 arkadaşım yaptı 36.haftada hiç bir sıkıntısı olmadı 1 gün hastanede kaldı çıktı sezaryen olmuştu şimdi hiç bir sıkıntısı yok
Melikejim Bende haftaya 36 olucam ve alicaklar duam hem sana hem bana rabbim yardimcimiz olsun iyi dusun lutfen
Yaren28 Melikejim Amin inşallah canım amin sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza ben de yarın 36 oluyorum yarın sabah sezeryan olucam bugün ciğer geliştirici yapıldı
Melikejim Papatya_kokuyo5 sancilarim var ve biraz fazla baski yapiyor ayaga kalkamiyorum cok fazla cnm ciger gelistirici vuruldu 10 gun once hala daha gecmedi sancilarim da
Yaren28 Papatya_kokuyo5 ilk sezeryan yerine çok baskı yapıyor suyum fazla bebek de iri 38 çıkıyor ölçümde bugün ciğer geliştirici yapıldı yarın doğum inşallah
December Melikejim sancılarınız regl sancısı gibi mi oluyor? Sağ salim kucağınıza alın insallah cok erken bir haftada değilsiniz korkmayın bir sey olmayacak.
Asel-2023 Melikejim 31 den beri sancılarım 100 e vuruyor ilaç serum yapıldı ciğer geliştirici yapıldı ama dogurtmuyor doktor yürümek dönmek felan işkence 🥴 35 i sayıyorum
Papatya_kokuyo5 Melikejim benimde alta baskı uyguluyor yürümeme engel oluyor kontrole gidince bakalım ne diyecek doktor bide bebek hareketleri azalmış
Aminealeyna Yaren28 kizim 35+5 te sezeryanla dunyaya getiesim cok sukur direk kucagima verdiler ertwsi gun evimize gectik suan 3.5 yasinda kardesini bekliyoruz ❤️ hic korkmayın ❤️
Selinakbas Yaren28 Canım ne oldu da bu haftada almaya karar verdiler? Cok gecmis olsun insallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına 🙏🏻
Melikejim December evet agri gibi geliyor ve vajinamda batma oluyor birden kasilma oluyor karnimda ayaktan zor oturmaya geciyorum
Asel-2023 Melikejim 35 1 aydır yatıyorum suyum da fazlalaştı şeker de yüksek diyet yapıyorum 🤣 ama dogurtmuyorlar
Papatya_kokuyo5 Yaren28 eğer kilosu iriyse ciğer geliştirici de yapılmış erkenden kavuşuyorsun bebeğine canım hayırlısı olsun kolay bir doğum olur inşallah