kvsr22 Holamerf multivitamin yeterli gelmedi demek ki bana ,Demir hapı alıp deneyeyim ben de ,20 gün önce sınırdaydı şimdi kaç oldu Allah bilir .Halsizlik ne kötü bişeymiş sağolun cevap için
kvsr22 Cansucannnnnnnn Sağolun ,ben hamilelikte ilk defa böyle bişey yaşadım ve tedirgin oldum.Dediğiniz toza bakacağım ,inş geçer
muziceanne_ kvsr22 gerçekten yaşamayan bilemez anksiyete panik atağı BELKİ iyileştik ama hala etkisindeyiz dualarım seninle sende bizleri dualarında unutma korkulacak birşey yok Allah’ın izniyle
kvsr22 muziceanne_ Allah razı olsun ,ben hamile kalınca ilacı bıraktım ,ilaç kullanırken iyiydi .Aynen öyle eşim hiç anlamıyor halimi ,ona saçma geliyor oysa fiziki haftalıklar kadar zor bişey.Rabbim kalıcı şifa versin inş .Ben de sana dua edeceğim 🌺
muziceanne_ kvsr22 bende ilaç kullandım hamile kalınca bıraktım citoles deysrel kulanıyordum kimse anlamaz çekmeyen bilemez Rabbim kimseyi bu hastalıkla sınamasın
Sumeyye7322 kvsr22 geçti mi acaba bende yatarken bile ayağım kayıyo otururken kafamı taşıyamıyorm korkuyorum psikolojim bozuldu artık bir şey mi var diye düşünüyorum yürürken bayılacak gibi oluyorum yatarken bile bayılacak gibi oluyorum geçti mi ne oldu sizin