umrumdadegil betul57 evet sabah ilk idrarla yapabilirsin yine pozitifse kan verirsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Hamilebirisi_06 betul57 Dediğim gibi tekrar test yapın bir kaç gün sonra. Ümitlendirmek veya ümitlendirmemek istemem çünkü adetimde 2 gün kala yaptığımda baya silik çizgi vardı ama meğer test bozukmuş
BetulGGD betul57 benim de 6 gün kala çok silikti aynı böyle sonra her sabah test yaptım koyulaşma var mı diye bence siz de bu şekilde ilerleyebilirsiniz. Zaten adet günümden 1 gün önce de kan verip beta değerimi de öğrenmiştim 😊
betul57 BetulGGD ah inşalllah yarın sabah yapayım ben yine o zaman, sizin de ilk bu kadar silik miydi
BetulGGD betul57 evet çok silikti zor gözüküyordu sonraki günlerde hep koyulaşma vardı en son yaptığımda uzaktan bile net çizgi gözükmüştü
tugbadurmaz34 betul57 Hayırlı olsun canım benim bende 7 gün kala yaptım tam görünmedi 2 gün sonra 5 gün kala yaptım hemen hemen silik gibi görünüyordu yok denecek kadar kan verdim 58 çıkmıştı seninde benim gibi çok yeni henüz yarın kan ver mutlaka @](https://)
besem betul57 Çok belirsiz gibi var gibi de :/// Yarın sabah ilk idrarla tekrar mı denesenizzz inşallah güzel haberlerle 🙏
tugbadurmaz34 betul57 evet şimdi görsel paylaştım 5 gün kala yaptığım test böyleydi hayal meyal görüyordu yani
Deli_hatun_7 betul57 kız sen 6 gün kala yapmışsın ben 3 günde beta yükseliyor zaten hızla 3 gün sonra tekrarla prodoctor gebelık testını öneririm net gösterıyor 🥰
tugbadurmaz34 betul57 yaaa inan bunu baya güneşte çektim ve yakınlaştırdım baktığımda hayal gibi görüyordum