Mystery_ak Selamlar herkese normalde şeker hastası değilim ama şeker yüklemesinden sonra şekerimin olduğunu öğrendim şekeri olanlar nasıl baş ettiniz her hangi bir sıkıntı yaşayan oldumu acaba ?
Samiree Benimde normalde yok ama gebelik sekeri cikti. Bas edemiyorumm tatli krizimle🫤Doktor tatliyi,ekmegi kesmeyi soyledi ekmeyi tatliyi kestim ama cikolata yiyorum arada tansiyonum dusuyor surekli
Mystery_ak Samiree benimde aksine tatlı yiyen biri olmadığım halde yüksek ve gün içindede hala yüksek çıkıyor acaba ölçüm aletimi yanlış diyorum tatlı yemediğim halde hala çıkıyor
Melekbilgi5353 7 haftalıkkrn kan sayımı yapıldı şekerim sınırda cıktı Aynı şekilde ekmek tatlı pilav vs kesti doktor diyetsyne yönlendirdi bi şhtimal şeker yüklemesi yapılcak
Asel-2023 Mystery_ak meyve olarak sadece elma ve yoğurt ile beraber üzüm şeftali kavun ve karpuz yasak beyaz ekmek pilav makarna yemiyorum et balık ağırlıklı besleniyorum su iciyirum ve mutlaka süt şeker nerdeyse sıfır meyve suyu hiç icmiyorum birde sakin ara öğünü kesmeyin kefir içiyorum cunki bı kaç yemeyip yeyince şeker çok yükseliyor ben dikkat ettim tokluk 130 a kadar düştü
Samiree Mystery_ak bende aslinda hamilelikten once tatli cok tuketen biri deyildim ne olduysa hamilelikte oldu🫣😄
Samiree 2lokummannesiii yok benim aslinda cok cikmadi sonucum. Normalde 140 olmasi gerek benim 141.9 cikti doktorum yinede dikkat etmemi soyledi. Hamilelikden once tatli tuketen biri deyildim ne olduysa hamilelikde oldu😃