mahperii Battaniye, hijyen, dış giyim, zıbın ve giyim eksiklerini kaç adet kaç aylık(cm) olarak aldınız🤷🏼♀️ hepimize fikir olsunn🙏🏻
Aysensrkan mahperii Kış bebeği olacağı için 2 tane kalın battaniye 2 tane pamuklu battaniye 1 tane müslin 2 tanede penye battaniyesi var. 1 tane astronot tulum 2 tanede içi kadife tulum var biri 3-6 aylık biri 6-9 aylık yaklaşık 10 tane 0 3 ay iç zıbın var diğer aylardan karışık denk geldikçe alıyorum zıbın çok kullanılıyor 9 tane tane 5li.takım var ama bence çok fazla bana hediye geldi 4 5 tanesi 5li takımları kendinden eldivenli tercih etmelisin. Eldiveni ayrı olanlar çok düşüyor elinden. Birde tulum almalısın ben fermuarlı tercih ediyorum genelde çıtçıtlıların arasından soğuk giriyor bebek kımıldadıkça Patikli 4 5 tane yeter bence Bu arada ilk gebeliğim ama görümcemin bebeği var 7 aylık ondan gördüklerimle yola çıkarak aldım herşeyi
KuzeyinAnnesi10 mahperii tulum astranot 1 tane aldım. Evde giymek için 2 li 5 li ve tulum olarak 12 toplamda aldım 0 3 yenidoğan . Kilotlu çorap 3 adet 6 7 tane normal çorap. Battaniye kendim ördüm 3 tane 2 kundak olanlardan aldım. 4 müslin aldım. Deterjan üni baby aldım. Şampuan sabun hediye dalin geldi.
2prenses_masal-oyku mahperii benim ilki de kız olduğu için bebeklik kıyafetlerini atmamıştım baya elbise var şuan 3&4 hastane çıkışı 5 10 zıbın 2 battaniye kalın iki battaniye ince 4&5 tulum 6&7 ağız mendili çoraplar dolu yenidoğan ve 3&6 aylık karışık çünkü bebekler çok çabuk gelişiyo doğduktan sonra benimde ocakta olacak inşallah çok kışlık giydirmiyceğim için az çıkardım onları yazlık daha çok almayı düşünüyorum eskilerde var çokta açılmadan yaparız bişiler
Aysensrkan Cerenbelisx eviniz soğuk oluyorsa kışın hepsini uzun kollu alın ama sıcak oluyorsa zaten içine giyecek yarısını yarım yarısını uzun alın dışarı çıkarken uzun kollu zıbını giydirirsiniz evde yarım kolluyu. Bebekler çok çabuk büyüyor 0 3 ay çok kullanılmıyor ama 3 6ve 6 9 daha çok kullanılıyor diye gözlemledim onlara daha çok ağırlık verin bence. Tabi ben size gözlemlerini dayanarak söylüyroum tecrübeli anneler yorum yaparsa ondan daha iyisini bilirler
Evrimkrcgln Aysensrkan hastane çantasına kalın battaniye koymalı miyim acaba hastane çıkışının içinde var ama ince
Aysensrkan Evrimkrcgln benim doğumum Kasım sonu Aralık başı ben çıkışta lazım olur diye alacağım yanıma nolur normaz