Zeynepkanat 38 haftalık gebeyim bugün kontrolde bebeğimin boynuna bir tur kordon dolandığını öğrendim doktorum bebek aşağı inmeye çalışıyor ama kordon onu tutuyor inemiyor dedi önce normal doğum deneriz ama sezeryan olur dedi başına gelen var mı?
Seyma_58 Zeynepkanat hayır lütfen kordon dolanması engel değildir Instagram bunun için birçok reels var ne bebeğe nede kordona zarar gelmez 4 kere dolanıp normal yapan biliyorum hakkınızda hayırlısı olsun ama sakın birşey olucak korkusuyla sezeryan istemeyin bebek kendini zaten yönetiyor🙏🙏💋❤️
Yazmelegi_ Zeynepkanat bende de kordon dolanması vardı birde düğümlenme vardi o yüzden acil sezeryan oldum ama acil olmasada sezeryan istiyordum
Nesaras Zeynepkanat lütfen doktoru dinle ve sezeryan ol . Kordonla normal doğum ne demek böyle bir riski almamalsıın biz de yeğenimde son haftada farketttik çocuk çıktığında mosmordu çok da güzel sezeryan oldu . İyiki doktoru erken farketmiş ve acil sezeryana almış . Bebeğinin Sağlığı önemli normal doğum değil
Zeynep2834 Bnde 23 haftamdayım. Ayrıntılı ultrasona gittiğimde bebeğimin boynuna bir kere kordon dolandığını öğrendim. Doktor bir sıkıntı olmaz kurtulablir kordondan dedi. Ama ben çok endişeliyim. Erken haftalardaki bu durumu yaşayan var mı??