crazymommy 29 haftalık hamileyim. Bebeğim arada sağa arada sola doğru geçiyor. Sertleşiyor karnım. Ama bebek vücudu var yani içeride sertleşmesi normal değil mi , bu kasılma mı oluyor? Ağrı vs yok. Eğer bu kasılmaysa daha çok erken değil mi ?
gamzecgr crazymommy ağrı yoksa kasılma değilmiş benim de karnım sertleşiyor bebek bı yerini dayıyor ya da toplanıyoruz ağrı eşlik etmiyorsa kasılma değil demişti doktorum
aslanprenses_ crazymommy rahim kasılması oluyormuş o bugün sordum. Devamı gelmiyorsa tedirgin olmana gerek yok dedi. Dinlenmeye geç o anda dedi doktorum.
Ihlamurrengi crazymommy aynıyız. Bende de ayakta çok durduğumda ya da eğildiğimde daha çok oluyor. İnş zamanında doğurururuz.
crazymommy gamzecgr İyi bari ya sevindim bazıları sertleşme olarak tarif etmiş de kasılmayı, benim karnım sürekli sertleşiyor oğlumun eli ayağı durmuyor ittiriyor habire
gamzecgr crazymommy herkes farklı yorumluyor ama ağrı eşlik etmediği sürece normal benim ikiz 17.haftadan beri oluyor ara ara sağdan soldan 24 haftalık olduk öyle öyle meraklanmayin
Deletedmom_103 crazymommy Korkma ağrı yoksa sadece toplanıyor, benimki götünü dayıyor yukarıya doğru elime geliyor resmen akskakakaka
LavinsMom Deletedmom_103 yaa bunu okurken nasil güldüm 🤣 benimkide galiba popisini dayiyor elimi koyuyorum bazen top gibi bisey. Zaten ultrasondada doktora hep popisin gosteriyor 😂
Deletedmom_103 LavinsMom keşke poposunu gösterse kitliyor resmen kendini suratını kapatıyor benimki 😂
LavinsMom Deletedmom_103 ay benimki hic sevmiyor doktor kontrolunu. Ultrason cihazini hiss edince poposunu pipisini gosteriyor . Yada ellerini yumruk yapiyor iki elinide sanki boks yapiyor. Yuzunu gizlediyor. Hep popo hep popo olmazki 😂 ama detaylida yuzunu gosterdi gulumsedi. 😂
Avril crazymommy benim bebek onu 16. Haftadan beri yapıyor 😂 35 haftalık oldum hala aynı büyüdükçe daha da güçlendi tabii