sevaldqn1 Kızlarrr p kadar zor nefes alıyorum ki artık anlatamam, kaburgamın orda kafası sanırım taş gibiii eleyyince farkediliyor ne zaman ters döner 30+3. Haftadayım normal oturamıyorum bile🥲🥲🥲🥲🥲
Aysee1123 sevaldqn1 Belli olmaz her bebek farklı belki hiç dönmez belki 3-4 kez döner eder tekrar eder bu durum falan. Hiç belli olmuyor yani napcakları son zamana kadar ☺️
Busss123 sevaldqn1 makat gelişken kafası kaburgamın oradaydı bildiğiniz sancı çekiyordum otururken yemek yerken aşağı döndü ama gene aynı yerde ayakları bu sefer tekmeliyor
crazymommy sevaldqn1 Ayyy benimde 2 hafta önce öyleydi resmen nefes alamıyodum yemek yiyemiyodum bomba gibiydi karnım 😂😂 1 hafta önce döndü . 36 da dönen bile var hatta dönmeyende var umarım yakında döner prenses 😍😍🥲
Nuresalo633 Bende 29. Haftadayim inan canım bazen bir dönüyor dersin içeride futbol oynuyor 🤣 dönüyor mu napıyor bilmiyorum 🤣🧿 son sürat bir hareket hissediyorum içeride tekmeleme yuvarlanma
sevaldqn1 Nuresalo633 acayip şekilde hareketli sadece 2 3 gün hareketi fazla yoktu ama olduğu yer nefesimi kesiyor artık
December Nuresalo633 bebek dönerken ağrınız oluyor mu? Benimki rahmimi parçalıyor resmen. Rahmim ağrıyor içi aciyor tırmalıyor cimcik atıyor gibi delircemm😁Normal mi yoksa bende bi sorun mu var anlamadım.
December sevaldqn1 döndüğünde rahatlama mı geliyormus peki? Benimkinin de kafasi kaburgamda nefes alamıyorum arada bir dönüyor o zaman da içimi parçalıyor resmen
Busss123 sevaldqn1 evet dönünce geçer dedi doktor ama geçmedi mideme aynı zaman da baskı yapıyo ağzımda acı bi tat ne yesem mide ekşimesi ağrısı çok zor
sevaldqn1 December kızzz insan huylaniyor çok garip bir his benimki de arada sırada yapıyor sanki kolunu çıkartcak😂
Nuresalo633 December aaa hemde nasıl acıyor öyle böyle değil 🥰 canımdan can gidiyor rahmime baskı oluyor sürekli wc gitmekten yıldım 🤣
sevaldqn1 December yani benn öyle rahatlayacaĝımı sanıyorum ama bu sefer de ayaklarıyla baskı yapıyormuş birisi öyle demiş onu bilmiyordum..
Busss123 sevaldqn1 evet benimde aynı şekilde zaten çok mide bulantısından mahvolan bi hamilelik geçirdim şimdi yine baskı yaptığı için uzun zamandır mide problemleri devam ediyor
December sevaldqn1 benimki sürekli öyle yapıyor ya gerçekten çok kötü bi his acıtıyor dayanamiyorum bazen ama naapcan dayancam biraz daha care yok😁
Busss123 sevaldqn1 artık hayatımın bi parçasıymış gibi geliyor bulantısız gün var mıydı bundan önce hatırlamıyorum