Sealemdar Kızlar bilginize ihtiyacım var , pişik kremi , vücut losyonu , şampuanı , deterjanı . Bebek için hangi markaları kullanıyorsunuz acaba .
Arzuseen Sealemdar kesinlikle mustela yeni doğan için etrafımdaki herkes çok memnun ben sebamed alıcaktım mustelaya döndürdü herkes beni☺️
GK35 Sealemdar Oğlumda kullanıp memnun kaldığım ve Suan kızıma da alacağım ; Mustela bebek seti İçinde şampuan vücut losyonu yağı ve pişik önleyici krem var Pisik önleyiciye rağmen bazen pişik olabiliyor tedavi amaçlı onun içinde Hametan kullanicam Çamaşır deterjanı olarak Duru nun sabun tozunu aldim ☺️
Kahverengi Sealemdar mustela kesinlikle en iyisi sadece pişik kremini önermem bizde pişiği artırdı bizde bepanthol geçtik şuan 2 yaşında hala birşey olunca onu kullanıyoruz
GiGi1 Sealemdar Mustela marka herşeyi aldım şampuan,vücut losyonu,pişik kremi vs..Çamaşır deterjan olarakta dalin ve dalin yumuşatıcı🥰
Hdemir1618 Sealemdar şampuan :uni baby Pişik kremi:sudocrem Bebek yağı:dalin aldım Detejan ve yumuşatıcı:uni baby
myworldd_ Sealemdar pişik kremi sudocrem Vücut losyonuna bence gerek yok ben almadim Şampuan sebamed Deterjan uni baby sıvı sabun
Merve_vrl Freyan kesinlikle temiz değilmiş. Ben de çok araştırdım ve siveno aldım deterjan olarak. İnsanlar araştırmadan hemen yorum yapıyor ama musteladan bu yüzden vazgeçen çok tanıdığım oldu son dönemde.
busesen Sealemdar şampuan ve pişik kremi mustela aldım. Deterjan olarak duru granül sabun ve unibaby sıvı deterjan aldım. Henüz vücut losyonu ve yağı almadım alırsam onu da mustela alırım.
Nurmert Sealemdar ben şampuan, pişik kremi , losyon bunların hepsini mustela aldım set şeklinde . Deterjan olarak ta siveno tercih ettim
Zeeynep1 Sealemdar sebamed kullanıyorum hem Pişik önleyici hemde sampuanini.ama geçenlerde bir video gördüm instgramda müptela sebamed gibi bir kaç ürünün aslında içeri temiz değilmiş. O yüzden kafam karıştı
Bsdnrr Sealemdar Bebek şampuanı bebek yağı nemlendirici mustela aldım deterjan unibaby sarı kapak hassas ciltler olanını aldım
GulbenErhan Yeni çıkan serum fizyolojik toplatımından sonra mustela da kimyasal olduğu için şuan tartışmalı bir durumda araştırın bence ben mustela almayacağım . Araştırmalarıma göre çamaşır deterjanı en iyisi ve kiri çıkaran green clean Şampuan ve pişik kreminde panetan Zaten masaj yağı önerilmiyor gözenekleri tıkadığı için sadece losyon almayı düşünüyorum