tugceckm Merhaba kızlarrrr 🥰 daha çok yeniyim buralarda, yapılması veya yapılmaması gereken şeyler için desteklerinizi bekliyorum
Esra_Omer_21 tugceckm bende 7 haftalık oldum canim perşembe kalp atisi için gidicem folik asit kullaniyorum bol bol dinlemek lazim elime gecmiyor ama
Batbur Folik asit kullanmalısın Kendini yormamalısın Çiğ et sakatat tüketmemelisin Kafein tüketimine dikkat etmelisin Alkol sigara kullanmamalısın Aklıma gelenler bunlar 🫣 bende yeniyim bakalım güzel bir hamilelik geçiririz inşallah
Kbraszrrr Batbur merhaba doktorum folik asit olarak folicus verdi ama ben sabahları kahvaltıdan önce yanı aç karnına alıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz yada kullandınız acaba merak ettim
tugceckm Esra_Omer_21 ben bugün 7+1 oldum kalp atışını 6+5 de duyduk çok şükür ultrasonda görünmedi alttan muayene ile duydum kalp atışını biraz zor oldu ama sevindik🥰
Kbraszrrr Esra_Omer_21 merhaba folik asit icin doktorum folicus verdi ama ben sabahları aç karnına alıyorum. Doktor size ne şekilde kullan dedi acaba
Melys Esra_Omer_21 anladım canım :) peki gebelik belirtilerin devam ediyor mu azaldı mı yoksa arttı mı :)
Esra_Omer_21 Melys gün gectikce artiyor canim midem bulaniyo surekli karnim agriyo kahvaltı dan tiksindim hic oturasim bile gelmiyo bide baş agrisi çok oluyo bende