sipsibel Kızlar merhaba nst de sancım 100 ama ben sadece hafif kasılma hissediyorum normal mi böyle olan ve doğumu kendiliğinden başlayan var mı ?
Kubra65 sipsibel benim de 33 haftadan beri bu şekilde sadece karnımda sıkışma şeklinde hissediyorum bu yüzden doğuma aldılar ama açılma vs yok haftam küçük diye taburcu edildim. Şu an 37 haftalığız hala sancılar bu şekilde ama gelen giden yok anlamadım🫠
Deletedmom_116 sipsibel nst ye güvenmiyorum . Sancım çok siddetliydi ama kırktan yukarıya hiç çıkmadı doğuma çok yakın saatte bile en fazla yirmi otuz oldu
Ireeeeem Ben 40 olsa hissediyorum 90da yumruğumu ısırıyordum. Doktor acı eşiğiyle ilgili demişti yani normalde 40ları falan hissetmezmiş kimse benim acı eşiğim düşükmüş sizin de yüksek demek ki o yüzden hissetmiyorsunuz
sipsibel Ireeeeem ben de ilk hamileliğim o yüzden bilmiyorum nst çektim 20 dakikada 5 6 tane 100 lüks sancı var
Asel-2023 Ben 35 deyim 100 leri görüyorum iki dogumumda yüksekti 183 Leri gördüm 🤣 belki artmıştır da ekrana bakmak o sıra pek mümkün olmuyor 🤣
sipsibel peri_07 bilmiyorum doktor da şaşırdı şu an doğum sancısı bu dedi çünkü 5 defa falan böyle oldu yatırmak istediler ama ben eve geldim
koalamiyim sipsibel maşallah benim hiç sancım çıkmıyor ama ağrı çekiyorum sancım falan olsa bayılıcam herhalde 😬
__mom1 Evet normal doğuma hazırlık kasılmaları onlar sen hissetmeyebilirsin senin hissettiklerin doğum sancısı olacak
sipsibel __mom1 anladım doktor falan şaşırdı hissetmen lazım diyince bi sıkıntı mı var acaba dedim hayırlısıyla doğumum olur inşallah
Merveylmzz sipsibel 35 haftayken benim 90 üstü 9 tane çıktı düzenliydi doğum sancısı sandılar ama değilmiş boşuna yattım hastanede
Merveylmzz sipsibel Bugün eski toprak ebeyle konuştum yaşı baya var dedi kızım hissetmiyor musunuz yok dedim bunlar bebeğin hareketi de olabilir kaç kişi geliyor bakıyorum karınları harelet edince sancı çıkıyor sen kendini bileceksin dedi