Zeynepseyma LavinsMom suyu azmi tuketiyorsunuz ben bazen suyu az ictigimde kuruluk oluyor Bende hemen daha çok içiyorum dengeliyorum çatlak için su da çok onemli
LavinsMom Zeynepseyma hayir canim suyla degil cildim hep kuruydu benim kendimi bildim bileli. Hamile kaldiktan sonrada daha cok kurudu. Mesela cildim kuru oldugu icin hic sivilcem cikmaz. Avantajlarida var 😄
aysenurr- Linaa90 dusta bebek yağını nasıl sürüyorsunuz? Çıkmadan mı? Şu tutuyorsundur o yag bornoza bulasmiyor mu
Linaa90 aysenurr- bornozum yazlık bornoz şu aralar sürüp duşta biraz bekleyip 1-2 dk çıkıyorum walla hiç önemli değil bornozunda yağ olması onun çözümü var yıkarsında çatlağın yok
aysenurr- Linaa90 surdukten sonra duştan cikmadan su tutmuyorsun yani? Ben de uygulamak istiyorum fakat nasıl uygulayacağım bilmediğim için sordum
Linaa90 aysenurr- duşumu alıyorum biraz elime sıkıp istediğim bölgelere sürüyorum 1-2dk bekliyorum sonra bornoz giyiyorum
Kubra-esc60 Ebebe daha doğum yapmadım ama solar çünkü bole büyük büyük değil çatlağım sanki kılcal damarı anımsatıyo ki ben çok kilo aldım 23 kilo aldım özellikle banyo sonrası yağlanmayı unutmayın vücut kuruyo