Karbeyaz_ Hamilelikte kola bağımlısı olan anneler ne yaptınız devam ettiniz mi bıraktınız mı kızlar iştahım kapalı ve sadece kola ile yemek yersem yiyebiliyorum gibi geliyor bana 😓
KuzeyinAnnesi10 Karbeyaz_ içiyorum ama öyle koca bardaklarda 2 3 bardak değil yemek yanında 1 bardak hafta da 1 anca iciyroum bazen 2 3 de oluyor tabi
Beyzanrrr Karbeyaz_ maalesef ilk başlarda içmedim sonra çok cnm istedi içtim dün arastirma yaptıgimda kolanın kafeini direk bebeğe geciyormus bidaha icmeme kararı aldım
Karbeyaz_ KuzeyinAnnesi10 KuzeyinAnnesi10 böyle et yemeklerinin yanında falan kolasız duramıyorum o yüzden et yemeklerini bile kısıtladım kendime o derece
mugeb123 Arada eşim içerken 3 5 yudum yuvarlıyorum😂😂 normalde de çok aramam hee şuan cazip geliyor 😂😂
Evrem990 Karbeyaz_ ben bagimlisiyim cok severim cokda ozledim 34.deyim ama içmedim hiç.tuttum.kendimi icersem tadini alirsam tekrar duramam.emzirirkende içilmiyor ama dogruunca içjcem 1 bardak doya doya allahin izniyle☺️
Cansuu55 Karbeyaz_ dr bana kola içeceğine sigara iç düşün ki o kadar zararlı demişti canım çekiyor ama herşey beyinde biter asla içmem keyfim için bebeğimin sağlığını riske atamam
Serendipity16 Kola sevmem içmem de ama biz yemeklerin yanına hep hazır meyve suyu ice tea falan içerdik şimdi de arıyorum kuru kuru yiyemiyorum yemeği her yemekle de yoğurt ayran gitmiyor bence kutu meyve suları çok zararlı mı kendim yapmaya üşeniyorum açıkçası 😕
_Luna_ Benim de çok içesim geliyor ancak doktorum arada 1 kadeh şarap bile içebilirsin ama gazlı içecek sakın demişti, çok nadir 1-2 yudum alıyorum eşimden sadece 😬
Nrmrv Karbeyaz_ kendini bu kadar şartlama canın istediğinde iç bence bende öyle yapıyorum abartmadığımız sürece sorun yok