Msl2023 Kızlar saçmalık yapıp zamanında çıkarmadım en alt kısımda pay olarak boşluk var doğumada 8 gün kaldı sezaryene alyansla girilir mi yoksa kestireyim mi daha fazla şişerse diye
Nurr_22_22 Msl2023 sabunla çıkarmayı denediniz mi belki kestirmeye gerek kalmaz ama.ameliyata ziynet esyasiyla almiyorlar
Evremoz Msl2023 sabun yöntemi ,çorap yöntemi ip sarma yöntemi fln var eli soğuk suya daldirip ödem azaltıp sonra sabun ile fln bi sekilde cikar ,ama zor iş tabi
Msl2023 Kestirdikten sonra kaynakta tutmuyor alyansta zaten bunu eşime söyleyim de akşam o parmağı bırakma pahasına çıkarır hajsjsjsjsj 🤪şaka bi yana deneyim bari alyansa yazık olmasın 🤷🏼♀️ Ebeguy mimar_anne Edanur_Dilek myangelson mugeb123 Nurr_22_22 Çok teşekkür ederim kızlar hepinize 😍
mimar_anne Ameliyata alyansla giremezsiniz birde sezaryen sonrası aşırı bir ödem oluyor daha da parmağınıza oturmadan çaresine bakın derim yoksa daha kötü yapabilir
mugeb123 mimar_anne sonra da mı oluo ödem 🫣 ay daha neler duyacak bu kulaklarım 😂 ee kaç günde geçiyor ilk gebelik 3 hafta sonra sezeryan doğumum var kısmetse acaba herkese oluyor mu 🤔🤔😊
mimar_anne mugeb123 oluyor canım evet hatta hamilelikteki ödem hiçbir şey yani benim bacaklarım bileğim ayaklarım davul gibi olmuştu spinal de oluyor özellikle ama 2 hafta içinde hiçbir şey kalmıyor geçiyor sende sağlıkla al bebişini kucağına inşallah 🥰
mugeb123 mimar_anne bana hamilelik hiç böyle denmedi ya 😂😂heheh teşekkür ederim sizlerde öyle Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻
mugeb123 angel4545 benimde hiç olmamıştı 35+3 olduk bugün ilk defa sadece sol ayak bileğim şişti sağda bişi yok son 3 haftam bakalım neler olacak 🤭
MorKelebek54 Msl2023 sabunla kremle denedin mi kuzum hic bu arada kuyumcularda bilezik taksrken ince corap gibi biseyle cikariyolar ya oyle gibi biseyle denesen mi acaba belki olur ise yarar
aysenur30a Msl2023 ah ah ben 5. Aydan sonra hiç takmadım. İyi ki de takmadım şuan imkanı yok çıkmazdı 32. Haftadayız . Ödeminin en az olduğu zamanda yağ ile çıkarmayı dene