Ulviyekhrmn02 Bu bebek sürekli kasıkta yaa sanki. Ağrıyor da kasığım , ikinci gebeliğim ilki böyle olmamştı şimdi sürekli kasıkta hissediyorum sizinde böyle mi
Kubra-nur5 Ulviyekhrmn02 benimkide çok aşağıda hissediyorum hareketlerini doktora sordum normal bi durum dedi
nurikbal_06 Ulviyekhrmn02 Bizde 21+6 dayız dediğiniz gibi bazen çok aşağıda hissediyorum bazen de yukarı çıkıyor canları nereyi isterse ordalar galiba 😅
Mavimsii_56 Ulviyekhrmn02 bnde tam tersi hep solda hissediyorum nedense hareket halinden agrı da oluyor agırınca acaba yer oynuo mu diyorum😂
Ulviyekhrmn02 A12_S07 hareket etmiyor mu. Ben iki haftadır net olarak hissediyorum ama ikinci gebeliğim olduğu için bence hareket hissetmek.
A12_S07 Ulviyekhrmn02 ilk gebelik o yüzden olabilir hissetmedim galiba yani yapiyorsa bile ben anlayabilir miyim onuda bilmiyorum
gamzecgr Ulviyekhrmn02 yok normal artık ben de 17.hafta dönmesini hareketlerini hissetmeye başladım 20 de tekmeleri başladı şimdi birinin ayakları aşağıda tekmeledikce vajinam acıyor 🫠🫠 sizin de 1-2 haftaya biraz daha yukari çıkar
gamzecgr A12_S07 anlarsınız insan ilk kestiremiyor ya hareket mi bağırsak hareketleri mi oluyor diye emin olamıyor sonra tam hareketler başlayınca fark belli oluyor net anlıyorsunuz
gamzecgr A12_S07 hemde ne tekmeler gelicek dayanın benimkiler de oğlan biri sağdan geçiyor şimdi biri soldan hafta büyüdükçe tekmeler acıdan zıplatıyor bazen😂
Mavimsii_56 Flankes yani smdi bnde hissetmiyorum ama haraket halinde acı oluyor bnde acaba o zaman hareket mi ediyor die düsündüm
Flankes Mavimsii_56 bilmiyorum ki bugün randevum vardı her şey normalmiş çok şükür. Söyledim ben de hiç hissedemedim hala normal mi diye evet normal dedi
Dilan_55 Ulviyekhrmn02 bende 19 haftaligim ikinci gebeligim benimde kasıkta herkes bende hissetmiyorum toplanmasını hissediyorum sadece