YigitPoyrazMomm 28 haftalik hamileyim uykum çok geliyor ama uyuyamiyorum aksama doğru bayılırsam uykusuzluktan belki o zaman uyuyorum🤦♀️ uykunuzu alabiliyor musunuz kızlar😥
KuzeyinAnnesi10 YigitPoyrazMomm asla uykumu alamıyorum çok zor uyuyorum uyudum mu da kalkmıyorum hep yatıyorum ya
Basakhilal YigitPoyrazMomm ayyy kaç gündür uykusuzluktan bayılcam özellikle akşamları ama uyuyamıyorum. Gözlerim gidiyor açamıyorum ama yok uyuyamıyorum:/ 26. Haftadayım
YigitPoyrazMomm KuzeyinAnnesi10 aynen öyle canım uykusuzluk sendormu hoş geldin diyelim o zaman😂 güldüme bakma içimde fırtınalar kopuyor dgfgfd
YigitPoyrazMomm Basakhilal uyumak istiyorsun uyuyamiyorsun dimi böyle tatlı tatlı uykun geliyor kafani yastığa koyunca kaçıyor
KuzeyinAnnesi10 YigitPoyrazMomm ay hamilelik kafası kafa gidiyor var ya 😂😂 uyku yastığı aldın mı çok iyi geliyor
Basakhilal YigitPoyrazMomm uykudan bayılıyorum ama uyuyamıyorum 😩bir iki saat böyle gidiyor uyuyamiyorum sonra hoop uykum kaçıyor haydaa yine uyuyamıyorum😂😂
YigitPoyrazMomm KuzeyinAnnesi10 inan bana hamilelekte bir çok şey kafadan uçuyor ne güzel uyumuştum eşim aradı uyandım tam uykunun en güzel ortasında yok canım uyku yastığı almadim😂
YigitPoyrazMomm KuzeyinAnnesi10 o yastığı bir ara alacaktım arada kaldi😂 telefonu sarja taktım nasıl sese uyandım şaşırıyorum
KuzeyinAnnesi10 YigitPoyrazMomm yorgan var mı elyaf kolay yerde onu rulo yap hamile yastığı gibi oluyor ben onla uyuyorum