Yeniumutlar Selam kızlar şuan 36+4 um 9 ekim pazartesi sabah 7 ye gün aldm 38+4 de doğum yapicam nasipse benle aynı gün alan varmi
Anne1__ Yeniumutlar ayy Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🙏💖 neden sezeryan peki siz mi istediniz doktor mu uygun gördü
Gamze_cnky Yeniumutlar Hayırlı , sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah 😻 bir gün daha beklemez miydi 10.10 olurdu doğum tarihi 😇🫶
Avril Gamze_cnky 🤣 tamamdır bekliyorum yorumlarını ilk bebiş mi senin de? Sezaryan olacak değil mi? Bazen suniyle başlatmak için de gün veriyorlar da 😀
Gamze_cnky Avril İlk bebiş , sezaryen olacak inşallah hayırlısı ile🫣🌿 sizin de mi ilk , çok heyecanlı , panik , korku hepsi bir arada valla 😅
Avril Gamze_cnky evet benim de ilk 😃 bel fıtığım olduğu normal doğumdan da korktuğum için sezaryen dedi doktorum ama sezaryandan da korkuyorum işin kötüsü 🤣 Heyecan falan her şey gitti gün belli olunca sadece korkuyorum artık 🤣 hem ameliyattan hem de sonrasında bebişe nasıl bakıcam diye 🥲
Gamze_cnky Avril Ben de korkuyorum aslında hem de çok 😞 ama düşünmemeye çalışıyorum, iyisiyle kötüsüyle geçip gidecek diye düşünelim 🥺
Gamze_cnky Yeniumutlar Korkuyorum çok, ama geçecek diye düşünüyorum 😀 atlatıcaz bir şekilde inşallah 😃