fundamuammer mimar_anne ay inşallah öyle olur iki kız evlat büyütmeyi nasip eyledi Rabbim, inşallah erkek evlat büyütmeyi de nasip eyler. ♥️🤰 Hepimizin gönlüne göre versin.
duygusalbiyengec asya- evde kendim iyice pişirerek yaptım canım çok istiyordu iyice pişirilirse sıkıntı olmuyor diye araştırmıştım… ama çiğköfteyi bilmiyorum 🤷🏻♀️
mimar_anne fundamuammer inşallah canım benim öncelik sağlıklı olması tabi benim de bir oğlum var isterim birde kızım olsun nasip hayırlısı olsun 🥰
22ozge06 mimar_anne 11+4 den selamlıyorum sizleri 🐣 adetimden 10 gün gecikmeyle beta verdim 16 ağustosta ve sonucum 61.745 ti 6+4 de ilk doktora gittim keseyi bebeği gördüm kalp atışını duydum:))) Yarın tekrardan kontrolümüz var hayırlı haberlere inşaallah hepimiz sağ salim kucagimiz alırız yavrularımızı 🙃 Bu arada hala aşırı derecede kalçama doğru vuran bir bel ağrısı uyku hali kasık ağrısı ve ara ara gelen mide bulantıları ile baş etmeye çalışıyorum 😂 İkinci gebeliğim oğlum da hiç böyle yaşamamıştım prensesler gibi bir gebelik geçirmiştim 😂
mimar_anne 22ozge06 öncelikle tebrik ederim 6. Haftaya kadar sabretmiş beklemişsin asla ben yapamam 😂 sağlıkla devam etsin canım belki cinsiyet öğrenirsin bu kontrolünde oğlumda bende prenses gibi hamilelik geçirmiştim bakalım bu nasıl olacak 🥰
Yozgee mimar_anne keseyi 5 haftalıkken kalp atışını 6 haftalıkken 28 inde de yine kontrolümüz var .. İlk aşırı vucud yanması vardı , gögüs hassasiyeti , koku hassasiyeti , aşırı yeme isteği .. Şimdi herşeyden tiksiniyorum kusmam yok ama bulantım var
mimar_anne Yozgee geçer inşallah bulantı kötü sağlıkla devam etsin canım bende sadece uyku hali be göğüste yanma var
sumelo ben cok erken anladim ilk test 154 tu doktor 3 haftadir yurtdisinda 7.0 da bu persembe doktora gidiyoruz ilk defa.. ilk hamilelik.. umarim hersey yolundadir.. kalp atisini duyariz diye dusunuyorum insallah
CansuByl mimar_anne Çok şükür kasık ağrısı dışında her şey yolunda 🙏 İnşallah hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza alırız 🌸
Bay00 mimar_anne iyi diyelim iyi olsun canım bulantı devam bir de baş dönmesi yaşıyorum son günlerde 🥲