mimar_anne 4+6 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim bir oğlum var 9 aylık, perşembe günü kese için gidicem inşallah görebilirim sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏🏼 sizde durumlar nasıl
nzlbrn mimar_anne 6+2 benimde henüz kalp atışı duymadım hepimize sağlıklı evlat nasip etsin Allahım inşallah 🥰
22ozge06 mimar_anne 11+4 den selamlıyorum sizleri 🐣 adetimden 10 gün gecikmeyle beta verdim 16 ağustosta ve sonucum 61.745 ti 6+4 de ilk doktora gittim keseyi bebeği gördüm kalp atışını duydum:))) Yarın tekrardan kontrolümüz var hayırlı haberlere inşaallah hepimiz sağ salim kucagimiz alırız yavrularımızı 🙃 Bu arada hala aşırı derecede kalçama doğru vuran bir bel ağrısı uyku hali kasık ağrısı ve ara ara gelen mide bulantıları ile baş etmeye çalışıyorum 😂 İkinci gebeliğim oğlum da hiç böyle yaşamamıştım prensesler gibi bir gebelik geçirmiştim 😂
mimar_anne Yozgee selam şimdi seni soru yağmuruna tutucam 😁 keseyi ve kalp atışını hangi haftalarda gördün canım ve belitlerin ne
Yozgee mimar_anne keseyi 5 haftalıkken kalp atışını 6 haftalıkken 28 inde de yine kontrolümüz var .. İlk aşırı vucud yanması vardı , gögüs hassasiyeti , koku hassasiyeti , aşırı yeme isteği .. Şimdi herşeyden tiksiniyorum kusmam yok ama bulantım var
mimar_anne karpuzz ayy aynıymışızzzz bende cuma gidecektim perşembeye çekmek zorunda kaldılar doktor yokmuş inşallah görürüz oğlum da 4+6 da görmüştüm 😁
mimar_anne nzlbrn ay maşallah amin inşallah canım 😘 keseyi ne zaman gördün oğlum da 6+4 de kalp atışını görmüştüm ama 7. Haftayı beklemek mantıklı olan 😁
nzlbrn mimar_anne 5+6da gittim yani cuma günü tırnak ucu kadar keseyi gördüm 4 haftalık görünüyor kese şuan çarşamba günü gel daha net görürüz dedi tekrar gidicem keseyi net görmek için ama kalp atışı için erken duyacağımı sanmıyorum vajinadan bakmıyor çünkü doktorum onun kontrolüne de 8 haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum bir sıkıntı olmazsa Allah korusun 🥰
mimar_anne nzlbrn en doğrusu aslında canım inşallah sorunsuz atlatırız hamileliğimizi bu benim 2. Ama insan tecrübesini tamamen unutuyor sanki ilk defa hamile gibiyim 😁
Elasss077 nzlbrn bende de aynı durum var. 6 hafta ama 4,5 görünüyor dedi, tedirgin oldum ister istemez, inşallah sorunsuz gelişirler bebişlerimiz😊
Minikcibim @mucizem_oglum hayırlı olsun inşallah. Benimde 2. Gebeliğim 2 yaşında oğlum var. 5+4 deyiz Çarşamba günü kese görmeye gidicem nasipse🥰
mimar_anne Minikcibim ay maşallah benim ilk hamileliğimi gibi heyecanım devam ediyor sizin de öyle mi 🥰 inşallah keseyi görebiliriz bu hafta herkes keseye gidecek sanırım
Beeyzanurr Minikcibim merhaba 5+3 de kess göründü kalp atisi ne zaman duyulur sizce doktor sizi ne zaman çağırdı
mimar_anne Esmam_ela25 aynıyız keseyi ne zaman görmeye gideceksin canım sağlıkla gelsinler inşallah ☺️