Gncanne_ Hastane çantasıni kaçıncı haftada hazırlamalıyız ? Bir de en abartısız neler koymak lazım listesi olan paylaşabilir mi :) Emzik,biberon,mama, göğüs pedi,pompa gibi şeyler konulmalı mi?
batununannesi__ Gncanne_ göğüs pompası ve göğüs kremi yazmadım ablamda var o getirecek şuanlık abartmadan olması gerekenleri yazdım belki fikir olur 32 haftalık olduk bugün tam bende yavaştan hazırlayacağım
__mom1 Gncanne_ 32den beri bugün yarın hazırlıcam diyorum hala hazırlayamadım 34 oldum ne koysam diye düşünüyorum 😅😅
KuzeyinAnnesi10 Gncanne_ Emzik göğüs pedi koy canım ama doktorum mama Biberon ve pompaya karşı ilk zorlukta onalra sarılma uğraş diyor gerek olursa hastane de veriyor zaten götürme boşuna mama kendileri getiriyor emmezse bebek.
KuzeyinAnnesi10 batununannesi__ Biberon koyma kuzu süt sağma pompası da ilk 3 4 gün kullanmak iyi değil göğüsünü zorlayıp yar yaparsın. Göğüs kremi doğumdan önce kullanmaya başlayabilirsin. Korse bide normal doğum mu hemen kullanabiliyor muyuz acaba bana 1 hafta kullanılmıyor dediler de
batununannesi__ KuzeyinAnnesi10 evet biberonu hemen kullanmayı düşünmüyorum mecbur kalmadıkça canım bide benim ilk doğumum sezeryan ve ben korseyle ayaklandım diyebilirim kurtarıcım olmuştu resmen hatta onu çıkarınca nefes almakta bile zorlandım Buda sezeryan o yüzden tekrar koyucam ama normal doğumda evet tavsiye etmiyolar hemen