Adnmv38 Kızlar doktorum Cemal bey burayı açmış Acıbadeydi. Ücretleri hakkında bilgisi olan var mı doğumu yine Acıbademde yaptırıyormuş fakat ekstra ücret çıkıyor mu vs giden görüşen var mı ? Ben görüşmeye gideceğim ama önden de merak ettim.
Birbahargunu Adnmv38 ben nar kliniğe gidiyorum ama Özge hanıma onun ücreti bin lira cemal bey bir tık uygundur çünkü Özge hanım tüp bebek doktoru o da doğumu acıbademde yaptırıyor kadın doğum olarak ikisi var zaten ama doğum ücretini vs bilmiyorum
bimeneksekokusu Adnmv38 Cemal hocanın da ücreti bin tl. Acıbadem hüma dünyam ile anlaşması var doğum için. Hazirandan önce muayenesi 750 iken doğum ücreti 7 bindi. Bu Cemal hocanın aldığı ücret ekstra hastanelerde Acıbadem 14500 Hüma 6 Dünyam 7 bin tl alıyordu. Bu verdiğim fiyatlar muayenesi bin tl olmadan 750₺ iken ve hazirandan önceki fiyatlardı. Şimdi değişmiştir illaki
Birbahargunu Bir de işlemlerde klinik ayriyeten ücret almıyor ben aşılama olmuştum kliniğe vermedim ama doğumda doktorun da ayrı bir ücreti oluyormuş hastaneyle ortak olunca