Ask-bebegim Molfix almayı düşünüyorum ama 2 çeşit var pure soft olan mi yoksa mavi yeni doğan mi iyi hangisini almam gerekiyor alan arkadaşlardan yardım
Aysee1123 Ask-bebegim İkiside güzel ben mavi aldım şuanlık. Arkadaşımda karışık kullanıyor hangisi indirimde olursa uyguna gelirse onu alıyor
Ask-bebegim Aysee1123 öyle mi püre soft daha iyi pişik yapmaz diye düşünüyordum fark yoksa ikisinden karışık kullanmak mantıklı
Aysee1123 Ask-bebegim Yani daha kendim kendi bebeğimde deneyimleyemedim birşey diyemicem 😂 Ama dediğim gibi ben başta mavi aldım birde daha uygundu diğerinden daha sonra duruma göre bakacağım. Bende arkadaşıma güvenerek molfix aldım bakalım inşallah onun kadar memnun kalırım göreceğiz
Ask-bebegim Aysee1123 31.haftadayim bende şimdiden 1 2 paket alayım diyorum araştırmalarima göre ya Prima ya Molfix sızdırma ve.pisik açısından iyi olduğunu araştırdım Prima çok pahalı geldi bende en son molfixde karar.kildim 😃
Ask-bebegim MeltemH çok teşekkür ederim kaç paket kullandınız doğduğundan beri. 160 li olandan 1 paket alsam yeterli olur mu acaba 2 numaraya çabuk geçiliyor diyorlarda