balkizim_06 Kişiden kişiye değişiklik gosterebiliyo bzn bnde aşırı uyku yapmştı akşamları erkenden uykum gelıyodu dayanılmz bi hal almştı…. kayınvalidem sen cok uyuyosun hamilesin demişti inanmadm kadına test yaptım… bı baktım hamıleyım….
balbadem1 balkizim_06 bende dün ceset gibi yattım hoş yorulmuştum ama bilmiyorum alakası olabilir mi 😇
Tatlismomy balbadem1 inşallah öyledir 😊benimki herzamankinden çok daha fazla ağrıdığı için şüphelenmiştim
Yamanikomm_ İnşallah güzel haberi alırsın, ben 1 sene bekledim hamile kalmayı ve hamile kaldığım ay gögüslerimde adet öncesi damarlarım belirginleşmişti yeşil yeşil gözüküyordu normalde hiç öyle olmazdı 😊
Hdemir1618 balbadem1 benm normalde hiç hassasiyet olmazdı hamile olduğumu bilmiyordum çok hassaslaştı meğerse hamileymişim
adatuna balbadem1 regl belirtileri ve gebelik belirtileri aynıdır hemen hemen. 4 gün varsa erken gebelik testi yapabilirsiniz
balbadem1 adatuna o kadar korkuyorum ki negatif görmekten doktorum 4 Ekim dedi bekleyeceğim sanırım çünkü negatif görmek çok yordu elim varmıyor sen düşün
ela2023 balbadem1 adet öncesi benim göğüs ağrım olurdu. Ancak adetime 10 gün kala aşırı derecede hassasiyet ve göğüs ucumun çıkmasından şüphelendim. Göğüs ucumun rengi de koyulaşmıştır ve adetten bir hafta önce testte pozitif gördüm. Hiç beklemiyordum. 890beta 4 haftalıkken öğrendim . İnşallah size de umut olur en kısa zamanda güzel haberler alırsınız 💘💘
balbadem1 ela2023 amiiiin inşallah güzelim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende bir yandan umutluyum bir yandan umutsuz hoş yumurta vardı sperm vardı kanallar açık diyorum gerisi rabbimin takdiri artık 🥰
busrakrhn9 balbadem1 benim adet öncesi asla göğüs hassasiyetim olmazdı ama gebeliğimi öğrenmeden önce çok hassaslaştı yani en ufak hareketimde bile ağrıyordu ve hamile olduğumu öğrendim 🌸
balbadem1 Gamgamze ay ne kadar çok arkadaşımız böyle öğrenmiş inşallah bana da bundan olmuştur ❤️❤️❤️
Gulbahar47 balbadem1 ay bende oldu ya göğüslerim o kadar ağrıyordu ki gece yatamıyordum sütyen bile takamıyordum hiç böyle olmamıştı doktora gittim rahmin kalınlaşmış dedi doktor beta istedi 166 çıkmıştı şimdi 6 aylık olduk kızımızı bekliyoruz rabbim herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu 💖🌸