Deletedmom_85 Bulbulyuvasi kiz niye tutturamicaksin. Ölçülü yap. Mesela normal zamanda akşam yemeklerinde bir su bardağı 200 mll olan bardaklar var ya onunla bir bardak yapıyorum eşimle.ikimize koca tabak dolusu pilav çıkıyor. Misal servis tabağına tavuk sote ile pilavı yan yana koyacaksan zaten kişi başına bir kase kadar falan pilav koymuş olacaksın bir yemek tabağı olmayacak yani. Mantıken 1 bardaktan 2 kişi doyuyorsa tıka basa kase hesabıyla 1 bardak için 3 4 kişiye yeter. 12 kişiye 3 buçuk 4 su bardağı pirinc yeterli olacaktır. 1 bardak pirince de, 1 buçuk 2 su bardağıyla su girer. 6 7 su bardağı da suu eklesen yeterli. Pirincine de bağlı gerçi onu olmadı göz kararı eklersin şekerim 😀
myangelson Selma2412- evet ya çok severim bende canım çekti bak bugün olmaz da 1-2 güne yapayım bu menüyü 😅😅
Elanin_annesi Bulbulyuvasi mercimek çorbası, fırın tavuk,pilav, salata kolaylık olur çok vaktinizide almaz hem
Selma2412- myangelson 😂benim içim hicbsey almıyo suan canım ilk tremester deyim afiyet şifa olsun sana 🥰🌸
Matmazelbebi Bulbulyuvasi En basit menü fırında patatesli tavuk, pirinç pilavı, mercimek çorbası salata, cacık üstüne de hazır Kemalpaşa tatlısı veya kadayıf şerbetle 😂🤣 Çayın yanına da çerez olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah sjsjsj🤭😂🤣😅
Mrsfly Bulbulyuvasi hayatta evimde ağırlamam ne işi var 12 tane erkeğin 2 aylık bebekli kadının evinde.. allah yardımcın olsun canım. Tavuk patates ver fırına veya iç yap gönder fırına yesinler lahmacun
Yaseminn2345 Sütlaç çok iyi fikir erkekler genelde sever. Puding, sufle vs herkes yemiyor mesela benim eşim yemez. Klasik şeylerden git. Kadayıf alıp öyle bir şey de yapabilirsin. Allah kolaylık versin
myangelson Selma2412- tamam canım senin de inşallah gecer bir an önce benim 12. Haftada geçmişti bulantı 🌷
Selma2412- myangelson inşaAllah canım bende suan bulantıdan cok tiksinti var birde mide ağrısı ekşimesi o yüzden hicbsey istemiyo canım
YigitPoyrazMomm Bulbulyuvasi lahmacun salata kurtarır bacım bide çorba tatlı da hazır alın geri kalan şeyleri de abur cubur kuruyemiş