Yavru-kus Kızlar adetime 5 gün var idrar testi yaptım negatif çıktı acaba adet günümde pozitife döner mi 🥺
naneliseker_ Yavru-kus 6 gün vardı negatifti. 4 gün kala pozitif olmuştu benim. Birkaç gün daha bekleyin hayırlısı olsun
Asenova- Yavru-kus Ben adetimi beklemishtim hatta 12 13 gun gecikmishti 14 veya 15 ci gun test yapmishtim ozaman pozitifti gebelik bile olsa cok yeniyse bazen Testlerde gostermeyebilirde
Lelalela Yavru-kus adete 5 gün kala negatif adet 3 gün gecikmeyle pozitif oldum asla moral bozma canım
ebrarmom08 Yavru-kus 4 5 gün önce erken gebelik negatifti bende erken gebelik olduğu için kesin değilim gözüyle bakıyordum. Adetim 1 gün geçince yaptım pozitif 😊 inşallah sizinde öyledir
merylii_ Yavru-kus geç döllenme varsa geç belli olur canım adetin geçsin test yap o da negatif çıkarsa kan ver her ihtimale karşı
Minigiim-vebenn52 O testler zaten adet geciktikten sonra yapılıyor adet 7 gün geçerse tekrar test yapın inşallah hayırlı haberler alırsınız
Nazmila1978 Asenova- 14 15 gün boyunca hiç test yaptınız mı peki benim adetim 12 gün gecikti daha bu gün test yaptım negatif sonuç, sizin belirtileriniz varmıydı?