GPinar Hamileliğimin ilk başlarında sürekli ekşi yiyen ben artık tatlıya döndüm sizde de durum böyle mi🙈Özellikle nutellaya hayır diyemez hale geldim her sabah kahvaltıda mutlaka yemek istiyor canım 🙈🙈
Matmazelbebi GPinar Gebelik şekerine dikkat etmelisin 🥺Nutella ya kimse hayır demez bende yiyorum ama bıçakla incecik sür kaşık işine hiç girme bir daha bir daha yiyesin gelir 🙈 Nerden biliyorsun diye sorma 🤭Hamilelikten önce ben 😂😌😅❤️
Minigiim-vebenn52 Bende öyleyim ara sıra çikolata baklava krizim tutuyor yiyince öyle rahatlıyorum ki 😂
GPinar Minigiim-vebenn52 ya önceden düşkünlüğüm yoktu valla son zamanlarda oldu anlamadım 🙈yemek istemiyorum ama yemeyince de aklımda kalıyor 😂
GPinar Matmazelbebi Heheh tamamdır canım dikkat ederim bende artık haklısın aslında zamanında sağlıklı beslenirken hiç aklıma gelmiyordu ama hamilelikte düştü aklıma yine hain köfte Nutella :)
__mom1 GPinar 20.haftada ben de 5 kilo almıştım sonradan dikkat ettim daha fazla almamak için zaten 10 kilo fazlayla hamile kalmıştım
GPinar __mom1 he anladım canım neyse bende dikkat etmeye başlayayım inşallah bebeğim sağlıklı kilo alsın yeterli 🙈