Merakliana Kızlar öncelikle merhaba. Bu benim ikinci bebişim. Yani daha var mı bilmiyorum. İlk oğlum plansz oldugu için adetm 4 gün gecince testte öğrendm. Ama bu ay planlı sekilde son yumurtlama gününde oldu ama tesler negatif bugun adet günüm ama olmadm. Siz ne zmn ögrendniz. Önceden idrar testnde negatf cıkıp snra öğreneniniz var mı. Meraktan catlıcam 🙈
Tubasel17 Merakliana Merhaba, ben adet gecikmesinden 5-6 gün sonra yapmıştım pozitif çıktı. Bence bir kaç gün daha bekle öyle yap istersen. Hiç kasıklarında ağrı falan var mı ??
Denizmer Merakliana adet gecikmem olmadan öğrendim ben. Adet günümden önce erken gebelik testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
Tazeannevebebegi Merakliana adetime iki gün vardı çok silik çıktı sonra adetimden iki gün sonra yaptım anında çift çizgi çıktı inş seninde varfır canım ☺️
RumeysaAkd Merakliana benim de ilk negatif çıktı sonradan pozitif çıktı 1 hafta bekle bence düzenli bir adetin varsa geçikmede olduysa gebe olabilirsin ☺️
Bebekveben 29 ekim günü törene gitmeden önce kasık ağrılarımdan şüphelenip sabah evde yaptığım testle öğrendim
Leinil Ben adetten bi 6-7 gun önce öğrendiğim için bilemedim ne desem🤔 Ama kardeşim adet gunu negatif sonuc almıstı gecikmenin 5. Gunu pozitif cıkmıstı 🤔 Tabi ara ara yapmıstı test hep negatif cıkıyodu en son 5 de pozitif cıktı demekki bünyeden bünyeye değişen bi durum
Merakliana Leinil yanıt için teşekkür ederim. Kafama takılan su ki son ilişki olalı 2 hafta oldu bugun ama dün test yaptm negatf. Bugun adetm gelmedi. Tam gününde olurdm. Yrn sabah da yapsam negatf cıksa gene üzülecegm 😔
Esra58 Merakliana hayır test yapmadım bende beklemiyordum bana da sürpriz oldu açıkcası sadece kasıklarım da batma oluyordu ondan şüphelendim ve test yaptım pozitifti şimdi 21haftalık olduk elhamdulillah 😌
Merakliana Tubasel17 ilk hamileliğimde aynı adet olcakmısım gibi agrım vardı ama suan ara ara sdce soguk alma agrısı gibi 🤷🏻♀️
Yenigelin5206 benim adetim 22 gün geçti öyle öğrendim ondan onda 2 hafta üst üste gittim kıst var yok iltap var cocun olmaz dedı ler ama hamıleymışım 4 haftalık ilaç verdi adet sokturucu verdı sonra Bı arkadasımın hamılesıj gıt baktır demesı ustune gıttım ve hamıle çıktım 5 haftalık hemde bende idrarda hiç cıkmadı kanda da çok geç cıktı Allaha şükür şuan 16 haftalık olduk yanı acele etme varsa senınledır ama kan testi yaptır yarın cıkmazsa 1 hafta sonra bıda yaptır ❤️
Kivi Beklenen adetten 2 gün sonra, evde test yapıp hemen ikinci çizgiyi görmekle öğrendik çok şükür 😊