Hlimee Yumurtaların gelişmesi için ek ne yapabiliriz Cuma kontrolüm var Biri 9 diğeri ise 11,5 olmuş yumurta
myangelson Hlimee eğer bu ay yeterli büyüklüğe gelmezse bir dahaki ay iğne ile deneyebilir. Arkadaşımda öyle yaptılar
Hlimee papatyaolsun adetin 2 günü gittim klomen verdi 5 gün kullanıyorsun şimdi etkisini bekliyorum yarın doktora gideceğim inşallah büyümüştür de aşılama gerçekleşir
Anneolmak58 Arı sütü bal polen karışımı kullanabilirsin arı sütünün doğurganlık arttırdığını biliyorum
gamzeeee_33 Hlimee kaçıncı günde bu kadar oldu canım bende 1 yumurta oluşmuştu klomenle solda da oluştu ama büyümedi
Oguz6553_ Hlimee Bende adetin dördüncü günü gittim banada beş gün kullan dedi kulandim yarın bitiyor insaAllah pazartesi kontrole gitcem bakalım hayırlısı olsun inşaAllah 🤲🥰
Oguz6553_ Hlimee Anladım ablam geçmiş olsun Allah’ın izniyle herşey düzelir sabır gerek gerçekten çok zor bişey 🥺
oylesinebiri0 Hlimee bana da klomen verdi 5 gün kullan dedi gittin sol tarafta gelişmemiş hiç ama sağ tarafta 3 tane gelişmiş yumurtam varmış estrofem verdi bakalım nasip
oylesinebiri0 papatyaolsun cnm aldım hamileyim son adet tarihine göre 5 haftalık 640 ile öğrendim 1 hafta geçti yine kan verdim sonucu bekliyorum darısı isteyenlerin başına