tgbadlgzr Selam anne adayları 💓 nasıl gidiyor 26. Haftada hamilelik? Şikayetleriniz nedir? Alışveriş ne alemde? 😅🤪
Melodimm tgbadlgzr 25+3 olurmu😊Bazen belim ağrıyor sonra geçiyor.Bide yemekten sonra ağırlaşma var.Sanki dünyayı yedim😂Duygusallikda artı.Herseye aglayasim var.Daha bisey almadım bebeğe.
Kullaniciadii tgbadlgzr anne yanı beşiği, bebek arabası, kıyafetlerini aldım sadece nefes darlığı oluyor nabız yükseliği o kadar
Papatya_000 tgbadlgzr gece sağa sola dönerken göbeğin ağrıması 🥴 tabi gündüz de ağrıdığı zamanlar oluyo ama olsun anneliktir herşeye katlanmak zorundayım. Hastane çantası için alışverişler yapılıyo onun dışında beşik hariç diğer herşey hazır
tgbadlgzr Kullaniciadii bende beşiği bebek arabasını kıyafetlerini aldım, o darlık bende de var yatınca sığışamıyorum sanki midem patlıcak gibi oluyor yatamıyorum 😬
tgbadlgzr Papatya_000 ah geceler 😓 sağa sola dönmek 😭 sürekli uyanıyorum dönerken kasığım karnım heryerim ağrıyor bide çok deli yatarım öyle de yatamıyorum bişey olacak diye uykular şimdiden haram oldu 😅