Yaprakdokumuseverr Kızlar tüp bebekliyim adet günüm gelmeden kaset testte pozitifi gördüm. Adet günüm normalde yarın ama bu sabah çok hafiften açık kahverengi leke gördüm. Yerleşme diye düşünüyorum ama başına gelen var mı??
naneliseker_ Yaprakdokumuseverr kan ve kan takibi vermeniz gerek 2 gün ara ile. Yerlesme de olabiliyor tüp bebeklerde ama kan ile anlaşılır sağlıklı/sağlıksız
Deletedmom_85 Yaprakdokumuseverr Benim tüp bebek Doktorum demişti ki, transfer yaptığımız ve pozitif sonuç alan 10 hastadan 9′u kanama ya da lekelenme muhakkak görmektedir. Çok ciddi bir rakam bu bahsettiği O yüzden her şey yolundaysa problem yoksa dert etmeyin. ama bir doktor görmeli yinede kontrol gününüzü erkene çekebilirsiniz
Zeynepkanat Yerleşme kanaması yüksek ihtimalle ama siz yinede bi hastaneye gidin benim yerleşme kanamam olduğunda her ihtimale karşı progestan başlamıştı doktorum bebeğin sağlıklı şekilde tutunması için
Tazeanne68 Yaprakdokumuseverr hem iğne hem hap kullandim ben canm erteleme hit iğnesi daha etkili doktorum ikisini birden kullandirdi bana
Zeynepkanat Yaprakdokumuseverr evet kanama olduğu için zaten acilden girmeniz lazım acil sizi kadın doğuma yönlendirecektir
Yaprakdokumuseverr Deletedmom_85 ya evet öyle sanırım ben ilkinde hatırlamıyorum böyle olduğunu şimdi 2.de yaşayınca panikledim
Mzzz Bendede öyle oldu doktorunuzu bilgilendirin canım iğne falan verebilir düşük önleyici birde kendinizi yormayın 🙏🙏
Yaprakdokumuseverr naneliseker_ tamamdır zaten randevu almıştım çarşambaya bide o zaman bakarız dediğiniz gibi