Selinayklc Merhaba kızlar😊 dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik sonunda kendini gösterdi minik kızımız😊 isim düsüğnmeye başladık.sıradan bi isim istemiyoruz.farklı ve anlamı güzel olan isim önerilerileriniz var mı?👼
Mucizem00 Selinayklc ecre ecmel zümra ecrin afra nida nilda 🥰 bende kararsızım hergün bi isim buluyorum not alıyorum
Sevallll Gozdee41 eşimle 7 yıldır birlikteyiz 4 yıllık evliyiz bizde hep ilk günden eslem diyoruz haftaya cinsiyet öğrenmeye gitcez sağlıkla gelsinler
Aysktr Selinayklc Umay benim kızımın adı anlamı orhun yazıtlarında hayvanları ve çocukları sevip koruyan kadın tanrıça diğer anlamı bereket bir diğer anlamı öztürkçe de Türk mitolojisinde de Doğum ve bereketin sembolü olan en önemli kutsal varlık
Fundaduru Selinayklc bu aralar instagramda hangi kız bebeği görsem ismi alya😕 farklı istiyosanız Alya koymayın bence Nilda güzelmiş bu arada. Benim ilk kızımın adı Nehir şimdi ikinci kızım geliyo Nil olucak inşallah.
Tutu2723 Bir ay kaldi inwAllAh kizimin ismi İlayda, 🌙🙈olacaq nasipse🙏 Anlami su perisi 🤗 cennet kizi😍